maanantai 5. maaliskuuta 2018

Rock The Runway

Essien joulukalenterin viimeisestä luukusta tuli klassinen kirkkaanpunainen lakka, Rock The Runway. Lakka kuuluu Gel Couture -sarjaan, eli on geelilakka jolla pitäisi olla normilakkaa pidempi kesto. Gel Couture -sarjaan kuuluu oma päällyslakkansa (tuli myöskalenterista), eikä se tai värilakat tarvitse uv-lamppua. Ne ovat koostumukseltaan aivan tavallisia kynsilakkoja, keston vain pitäisi olla hieman pidempi. Kestoon en kylläkään osaa käytännössä sanoa mitään, sillä en ole pitänyt Rock The Runwayta koskaan montaa päivää kynsillä. Mutta aivan täydellinen kirkaanpunainen se on, lisäksi levittyy todella hyvin, peittää yhdellä kerroksella ja kiilto on upea jopa ilman päällyslakkaa (jota ekassa kuvassa ei ole). Sanoisin, että täyden kympin punainen!


Sitten koristeluihin. Mun mielestä punaisia kynsiä on jotenkin vaikea koristella. Mä paritan punaisen kanssa lähes poikkeuksetta pitsiä tai jotain muuta tosi naisellista, lukuun ottamatta joulukauden lakkauksia. Tällä kertaa halusin jotain muuta kuin pitsiä, vaikkakin värivalinnat olivat tyypilliset musta ja valkoinen.


Ensin leimasin mustalla lehtikuvioita MoYoun Tropical 23 -laatasta ja sitten valkoisella kukkia saman merkin Tourist 17 -laatasta. Oikeastaan tismalleen sama kukkakuvio olis ollut tarjolla myös tuossa Tropicalissa, mutta Touristissa se oli hieman pienempi, joten valitsin sen. Jokainen kuvio oli yksittäinen, eli aika monta kertaa sai leimata näitä tehdessä. Musta tuntui jo lopuksi että leimalakka- ja asetonihöyryt on mun aivoissa asti haha :D

Mun kynnet on nyt muuten ehkä mun blogihistorian lyhyimmät. Vasemman käden keskarin kynsi lohkesi oikein kunnolla, koko kulma lähti irti. Ei siinä auttanut kuin tarttua viilaan ja viilata kaikista kynsistä vapaa kasvu pois. Nyt muutaman sormen pää on jopa vähän arka, kun jouduin niin matalaksi viilamaan. Mutta ei se mitään, takaisinhan nuo taas kasvavat. Vähän vaan turhauttaa, kun joka kerta kun saan kynnet "normimittaan", johonkin tulee lohkeama ja taas on nysäkynnet. Toivotaan että joskus saapuvat lämpöisemmät ilman auttaa.

Ilmoista puheen ollen, kyllä meitä on taas hemmoteltu päivä toisensa jälkeen upeilla säillä. Ainakin täällä Pirkanmaalla on joka päivä aurinko paistanut, ei ole pyryttänyt lunta tai paria päivää lukuun ottamatta juuri tuullutkaan. Pakkasta riittää, mutta sehän ei haittaa kun pukeutuu hyvin. Lisää tätä! Mukavaa (ja aurinkoista) viikkoa!


Kynsillä:
 • Essie Gel Couture Rock The Runway
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • MoYou London White Knight -leimauslakka
 • MoYou London Tropical 23- leimauslaatta
 • MoYou London Tourist 17 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

8 kommenttia:

 1. Nämä ei kyllä lyhkäisiltä kynsiltä näytä kun sulla on niin kauniin pitkä kynsipeti, mutta ymmärrän kyllä harmistuksen!
  En tiedä oonko koskaan kysynyt sun kynsipedin mittaa, mutta kiinnostaa kyllä minkä mittaiset kynnet (esim keskisormen kynsi) sulla on kun ne on näin lyhyet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut koskaan kynsipedistä ottanut mittaa, mutta nyt kun kysyit, niin keskisormi näytti olevan 1,5 cm ja kynsi on viilattu sormen päähän asti, kynsipetiin saakka. Tulipahan tällainenkin selvitettyä :D Eräänlainen strateginen mitta tämäkin :D

   Poista
 2. Ai että, ihanat koristelut! Tosi kesäiset :) Ja mä komppaan Belegweniä, oikein sievältä näyttää sun kynnet tässäkin mitassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Mulla tosiaan kynnet ei lyhyinäkään näytä aivan nysiltä, ne huijaa :)

   Poista