perjantai 7. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 8: Old Faithful

Viimeksi mainitsin että mulla on jo valmiina kynnet tämän kertaiseen haasteeseen, mikä on "vanha uskollinen". No tein nyt sitten kuitenkin uudet lakkaukset, en (ainakaan vielä) kehtaa julkaista aivan järjettömän huonolaatuista kuvaa niistä edellisistä.


Valitsin vanhaksi uskolliseksi kynsilakan, joka oon siis Barry M:n Greenberry. Lakkahan ei ole mikään tajuttoman vanha, mutta on ollut mulla parisen vuotta ja aikoinaan käytin sitä paljonkin. Ja kyllähän tuo onkin kiva väri. Kirkas minttuinen/turkoosi vihreä.

Lakkasin Greenberryllä kaikki kynnet lukuunottamatta keskisormea. Tätä on moitittu huonoksi lakattavaksi, mutta ei mulla ole tämän kanssa suurempia ongelmia ollut. Kunhan pitää siveltimen vedot minimissään, niin ihan hyvää jälkeä tällä saa jo kahdella kerroksella :)


Keskisormeen lakkasin kerroksen Dependin hopeaa 223:ta ja siihen päälle muutaman kerroksen Lavalin Silver Glitteriä. Nimettömään tein vielä samaisilla lakoilla hopeisia seepraraitojen tapaisia asioita.

Kuvat on muuten otettu kun lakka on ollut kynsilläni jo pari päivää, joten pahoittelut kynsien vähän jo nuhjuuntuneesta olemuksesta.


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Barry M Greenberry
  • Depend 223
  • Laval Silver Glitter
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Ihanaa kun on perjantai, mä olen niiiiiin väsynyt ja just nyt tuntuu aivan mahtavalta kun huomenna aamulla saa nukkua! Mulla onkin huomenna tiedossa pikkujouluilua ja sunnuntaina juhlitaan isää, mikä tietysti tarkoittaa myös äidin tekemää herkkuruokaa. Ei kuulosta pahalta ollenkaan!

Hyvää viikonloppua kaikille! <3

12 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea kun kaikilla on erilaisia tulkintoja tämän viikon haasteeseen :) Kauniit kynnet väsäsit, todella kauniin värinen tuo Greenberry! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä haasteessa on hauskaa juuri se, että eri aiheita voi tulkita hyvinkin vapaasti! Kiitos Nena Sofia! :)

      Poista
  2. Onpa taas kauniit kynnet :). Tuo Barry M:n lakka on kyllä upea ilmestys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Malle! ^_^ Tuo on kyllä tosi kiva lakka!

      Poista
  3. On kyllä vallan kaunis lakka toi Greenberry ♡
    Ja muutenkin on kauniit nää kynnet ^.^

    VastaaPoista
  4. Greenberry on just mun näkönen lakka. Upea lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sopisi sulle mainiosti, ei muuta juin metsästämään omaa pulloa ;) Ja kiitos!

      Poista