sunnuntai 25. tammikuuta 2015

OPI Sorry I'm Fizzy Today

Tämänkin lakan löysin fb:n kynsikirpalta ja vitsit että olenkin tyytyväinen ostokseeni. Lakka on siis OPIn Coca-Cola Collectionin ihana lämmin pinkki Sorry I'm Fizzy Today. Tämä on saanut inspiraationsa vanilija kokiksesta. Pohdin tämän ostoa siitä asti kun kokoelma julkaistiin, mutta aina jätin sen ostamatta jostain syystä. Mulla on jonkin verran pinkkejä lakkoja jotka eivät vaan syystä tai toisesta sovi mielestäni itselleni ja pelkäsin kai että tämänkin kanssa käy niin. Onneksi näin ei kuitenkaan ole, sillä lakan lämpimän sävyinen pinkki miellyttää mua kovasti. Tämä on itseasiassa tosi lähelle samansävyinen kuin myös hiljattain hankkimani Diorin Bouquet.


Halusin tehdä ranskiksen ja alunperin ajatuksenani oli lisätä kaveriksi siirtokuvia tai leimat. En kuitenkaan kertakaikkiaan löytänyt mitään kivaa kuvaa tähän yhdistettäväksi, joten päädyin lisäämään kynsille Essien Set In Stonesia.


Sorry I'm Fizzy Today oli oikein helppo lakattava ja sudin sitä kynsien kärkiin pariin otteeseen tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Tosin yksi kerroskin peitti jo oikein hyvin kun lakattavaa oli niin pieni alue. Koko kynnet vaatinee varmasti kaksi kerrosta, ehkä kolmannenkin.

Tykkäsin näistä kynsistä ihanan pinkin ja yksikertaisuuden vuoksi. Eihän sitä aina tarvitse kummoisia koristeita olla :)


Kynsillä:
 • Dermosil Smoothing nail foundation
 • OPI Bubble Bath
 • OPI Sorry I'm Fizzy Today
 • Essie Set In Stones
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Onko sinulla tämä pinkki ihanuus tai muita Coca-Cola-lakkoja?

10 kommenttia:

 1. Sillon kokoelman ilmestyessä hankin vain You're So Vain-illan, josta tuliki mun lempparinude. Fizzyä en noteerannu lainkaan, mut sit kun alko joka paikassa nähdä tätä lakkaa, niin alko harmittaa! Lopulta aattelin unohtaa lakan, mut se kummitteli ihan koko ajan ja aina kun olin unohtanu sen, niin jossain näin kuvan:D Joten mun oli pakko hankkia lakka! Tosin sillon kun päätin hankkia, niin kaikkialta oli jo Fizzy loppunu, mut onneks Kicksin alesta löyty vielä!:) Fizzy on mun lemppari korallinpinkki ja ihan ehdoton lakka omistaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä super kaunis lakka! Ei sellainen ihan peruspinkki, vaan vähän erilainen... Sävy taittaa niin kauniisti koralliin :) Ja tämä on kun sulle tehty myös ^_^

   Poista
 2. Onpa kivat kynnet! Tuo Sorry I'm Fizzy Today on aivan ihanan hempeän kesäinen sävyltään, nam <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on varsinainen söpöstelylakka ^_^ Kiitos!

   Poista
 3. Mulle Fizzy oli hieman liian lämmin, muuten kyllä kaunis sävy :) ja ihana manikyyri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein osaa sanoa mikä on mulle liian kylmä tai lämmin sävy. Mä oon mielestäni ihan hyvä värien kanssa, mutta ihonsävyyni en oikein osaa verrata mitään. Toisaalta, ainakin kelpaa kaikki kun en osaa arvioida mikä mulle sopii ja mikä ei :D Kiitos Taina!

   Poista