maanantai 26. tammikuuta 2015

Kun et osaa päättää - ota molemmat

Ihana piCture pOlishin Lagoon on suorastaan kummitellut lakkalaatikossani siitä asti kun ostin sen. Lakka on niin kaunis että se ansaitsisi päästä kynsille vaikka joka viikko, mutta kellään kaltaisellani kynsiharrastajalla tuskin on yhtään värilakkaa jolla tulee niin usein lakattua. Kuitenkin joka kerta kun valitsen lakkaa, silmiini osuu tuo sinisenvihreä kaunokainen. Nyt oli sitten sen vuoro taas, olenhan käyttänyt sitä vasta kerran aiemmin.


Harmittaa vietävästi ettei päivänvalolampun alla otetuista kuvista tule esiin lakan oikea, upea sävy. Varmaan kameraakin voisi jotenkin säätää, mutta koska en osaa, täytyy tyytyä tähän. Mutta näyttää se näin "väärän" värisenäkin kauniilta.

Halusin tehdä osaan kynsistä ranskalaisen manikyyrin ja osaan koko kynnen lakkaukset. Tässäkin muuten taas yksi lakkaustyyli josta en ennen tykännyt ja nyt siihenkin on silmä tottunut ja teen tällaisia lakkauksia ihan mielelläni. Never say never!


Lakkasin peukalon, etu- ja pikkusormen kokonaan Lagoonilla ja nimettömään ja keskisormeen tein ranskiksen. Ennen kuin lakkasin tuon ranskiksen, tein kynsien kärkiin glitterliu'ut käyttäen Dependin 4033 All That Glitteriä. Glitterliu'un päälle tuli sitten tuo ranskalainen.

Lisäsin vielä ranskiskynsiin tuollaiset hopeanväriset metalliset koristeet ja muihin kynsiin strassit. Siinä se :)Kynsillä:
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • OPI Bubble Bath
 • piCture pOlish Lagoon
 • Depend 4033 All That Glitter
 • SecheVite -pikakuivattava päällyslakka
 • swarovski-strasseja
 • metallisia koristeita

Pidätkö sinä tällaisista eri lakkaustyylien sekoituksista?

14 kommenttia:

 1. Kyllä alan pikku hiljaa varmistumaan siitä, että ensimmäinen pp:n lakka jonka joskus hankin on Lagoon. Niin upea ja niin nätskät kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Upea lakka ja peittääkin jo kahdella kerroksella. Kiitos Heidi! ^_^

   Poista
 2. Mä oon tässä harkinnut tilaisinko cesarsshopista muutaman picture polish-lakan... en vielä omista yhtäkään lakkaa kyseiseltä merkiltä, joten tunnen olevani vähän "outsider" kynsiharrastusmaailmassa :D olen oikeastaan jo kerännyt valmiiksi ostoskoriin lakkoja tuolla cesarsshopissa, yksi niistä lakoista on juurikin tämä lagoon. Milloinkohan kerään tarpeeksi rohkeutta ja painan "tilaa"-nappia :D
  Mutta aika jännä lakkaus kun siinä on yhdistetty ranskis ja sitten kokokynnenlakkaus! Ei näytä hullumalta, oikein kiva lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistä ihmeessä lakat tilaukseen! Mullakaan ei ole kuin pari piCture pOlishia, mutta rakastan niitä ja lisääkin pitäisi saada <3 Ota ihmeessä Lagoon mukaan tilaukseen.
   Ja kiitos Daniela! Kummasti sitä kaikkeen kynsillään tottuu kun vaan rohkeasti kokeilee :)

   Poista
 3. Aivan ihanat kynnet<3 Tuo Lagoon on kyllä kaunis :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat. :) Itse en ole ihan päässyt mukaan PP hehkutukseen, ovat hitusen liian kalliita omaan makuuni, mutta tämä lakka on sellainen joka on jäänyt kuitenkin kummittelemaan mieleen. :-D Ehkä joskus, ehkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba! :) Itse kun ostan OPIa yms. myös niin ei nämä niin kalliilta tunnu. Mutta montaa en raaski kerralla ostaa :D Lagoonia suosittelen, se on upea ja hyvälaatuinen, hintansa väärti!

   Poista
  2. Kyllä minäkin Opeja ostan, mutten koskaan Suomesta, joten niiden hinnat jää sinne 5-8e luokkaan. :)

   Poista
  3. Aivan :) Mä ostan yleensä yksittäiset Opit Suomesta, mutta jos haluan useamman kerralla, sitten tilaan ulkomailta ettei rokota lompakkoa niin pahasti. Myös matkustaessa tulee Opeja hamstrattua, kun ovat niin halpoja (lähinnä jenkeissä). Niiden hinnat on kyllä täällä niin järkyt...

   Poista
 5. Vallan upeat kynnet, tykkään! ^.^
  Miun on ehkä pakko hankkia kans toi Lagoon :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! Hanki ihmeessä (yllyti yllyti)! :)

   Poista