keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Ciaté Joulukalenteri: Luukut 15-24

Noniin! Vihdoin sain aikaiseksi ottaa kuvat lopuista joulukalenterista tulleista lakoista. Aikaisemmat postaukset aiheesta tässä ja tässä (<-- klik). Mutta mennäänpä heti asiaan.


15. päivä kalenterista tuli tummanharmaa mikroglitter. Tässäkin yksilössä on tosi kaunis holoefekti ja muutenkin sävy on tyylikäs. Mutta niinkuin olen jo aiemmin maininnut, irtoglitteriä tulee harvemmin käytettyä. Kuudennestatoista luukusta paljastui kaunis kirkkaanpinkki lakka sinisellä shimmerillä. Tosi kaunis lakka ja nimikin on söpö; Cupcake Queen. En ole tätä vielä testannut, mutta uskon pitäväni tästä myös kynsillä. Lakka ei ole neon vaikka siltä kuvassa näyttääkin, en saanut väriä toistumaan todenmukaisena.


Seitsemästoista luukku paljasti vaalean nudelakan, Amazin Gracien. Tätä jo testasinkin, mutta muistaakseni lakkaus ei ollut mieleeni ja poistin sen nopeasti. Tämä on sävynä tosi kaunis, mutta toivoisin sen olevan peittävämpi. Tarvitsen tätä ainakin kolme tai neljä kerrosta joten kuten peittävään lopputulokseen. Päivä kahdeksantoista toi mukanaan taas glitterin, mutta tällä kertaa sellaisen, jota ei ollut vielä kalenterista tullut. Tämä on nimeltään Tinsel Trail ja pullo sisältää hopeisia ja sinisiä salmiakkiglittereitä. Tällaisia mulla ei ollutkaan vielä, joten ihan kiva kokeilla näitä :)


Yhdeksästoista päivä luukusta tuli ihana Candy Cane -niminen glitterlakka. Tämä sisältää eri kokoisia tumman pinkkejä/fuksian värisiä hex-glittereitä. Koitin tätä tikulle ja pohjalakka näytti olevan läpikuultava pinkki jelly. Kahdeskymmenes päivä tuli taas mikroglitter, joskin upea sellainen. Tämä on nimeltään Frozen Daydream ja on tummahko sähkönsininen. Tässäkin holoefektiä mukana, mutta ei niin vahvasti kuin aiemmissa irtoglittereissä.


21. päivä luukusta tulikin kynsitarroja. Näitä en ole uskaltautunut kokeilemaan vielä, tarrat kun usein on mitä on. Tällekin on annettu nimi, Fair Isle Style. Kaunis kuvio tarroissa kyllä on ja siksi kiinnostaakin kokeilla. Seuraavaksi, 22. päivä, luukusta löytyi paljon toivomani lakka, eli kultainen Sand Dune. Tämä onkin jo nähty täällä blogin puolella minttu-kultaisessa lakkauksessa. Tykkään!


Atonaattona kalenterista tuli jotenkin tosi erikoisen sävyinen lakka. Lakan nimi on Sherbert Fizz ja tämä on punaisen, korallin ja pinkin sekoitus. Kuvassa väri ei taaskaan toistu oikeana. Mulla ei ole kokoelmassani toista lähellekään tämän väristä lakkaa, joten ihan kiva lisäys, vaikken oikein vielä osaa sanoakaan tykkäänkö vai en. Sen näkee sitten kun saan tämän kynsilleni asti. Mulla tulee tästä mieleen joku herkullinen kesäinen mansikkajuoma. Nam! Jouluaaton luukusta tuli kalenterin ainoa täysikokoinen lakka, jota somisti Ciatén lakoille tyypillinen söpö rusetti. Tämän lakan nimi on Celestial. Lakka sisältää eri kokoisia hopeisia (holo)glittereitä niin kuusikulmaisina kuin "epämääräisinä" lastuinakin. Pohjalakka sisältää vielä sinistä shimmeriä. Tästäkään en oikein tiedä mitä ajattelisin. Tavallaan tosi upea, mutta en tiedä onko ihan mun juttu kuitenkaan. Täytyy tämänkin ensin kokeilla kynsillä ja antaa sitten vasta tuomio! :)

Siinäpä ne vihdoin oli loputkin, pahoittelen että tämä on venynyt. Tuskin siis kenellekään enää mitään uutta tietoa, mutta kyllähän kauniita lakkoja jaksaa aina ihailla, eikö? ;)
Kaiken kaikkiaan tykkäsin kalenterista todella paljon ja oli kivaa herätä aina aamuisin avaamaan uutta luukkua. Laittoman aikaisin herääminen ei tuntunut yhtään niin pahalta kun tiesi saavansa uuden lakan heti noustua. Todennäköisesti hankin kalenterin ensi vuonnakin, vaikka kuulemani mukaan kalenterit sisältävät usein samoja lakkoja kuin aikaisemminkin. Siinä olisi kyllä Ciatélla kehittämisen paikka - eihän kukaan halua joka vuosi samoja lakkoja! Etenkään kun kyse ei ole ihan halvasta joulukalenterista. Mutta oli miten oli, uskon tämän löytävän taas ensi vuonna luokseni. Jos tuo mies vaikka taas lahjoisi, vink vink ;D

Kysynpä nyt vielä teiltä, mikä tämän kertaista lakoista on eniten mieleesi? Mä tykkään eniten Cupcake Queenista ja Sand Dunesta :)

6 kommenttia:

 1. Oi sentään miten ihania kynsilakkoja kalenterista löytyi! Aika hölmöä kyllä, jos kalenterissa on joka vuosi samat lakat - toivottavasti tajuaisivat korjata tämän jo ensi jouluksi.

  Mä tykkään Candy Canesta ja Celestialista, mutta kyllä toi Sherbert Fizzkin on melkoinen herkkupala!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tosi monesta kalenterista tulleesta lakasta - melkeinpä kaikista! Lakat eivät ole kaikki tismalleen samoja joka vuosi, mutta joitain päällekkäisyyksiä löytyy, mikä on vähän tylsää. Toivotaan että korjaavat asian :)

   Poista
 2. Maiju-rakas! Jos satut tuntemaan tarvetta päästä eroon Celestialista, niin tää ostaa sen sulta ihan hetimiten. Mulle tuli kauhea hinku tähän enkä mä sitä mistään löydä. Itkuhan tässä kohta tulee, yhyy ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malle-murunen, Celestial on varattu sulle jos en pidä omassa kokoelmassani :) Se on muistaakseni tehty vain tätä kalenteria verten, eikä sitä varmaan siksi löydy mistään. Mun täytyy sitä piakkoin testata (ennenkuin ne pirun postarit nousee), jotta voin päättää luovunko siitä.

   Mutta hetkonen... sunhan piti lakkoilla? ;D

   Poista
  2. Kai nyt silti saa ilmoittaa kiinnostuksensa kyseistä yksilöä kohtaan, vaikka lakkoileekin? Muuten menisi tilaisuus pian ohi suukon 😃. Testailehan rauhassa Maiju!

   Poista
  3. Saa ja melkein pitääkin, ettei mee tilaisuus ohi :D Palaan asiaan!

   Poista