torstai 29. tammikuuta 2015

Isadora Posh Peach

Isadoralta on juuri ilmestynyt uusi Nude essentials -kevätkokoelma ja ostin persikan väristen lakkojen ystävänä tietysti kokoelmaan kuuluvat Posh Peachin. Lakka on todella vaalea, lähes nudemainen persikkalakka. Ja mähän tykkään!

Halusin päästä kokeilemaan tätä heti ja päädyinkin tuttuihin ja turvallisiin siirtokuviin. Mulla on tosi kova kesän kaipuu ja varsinkin nyt kun veljeni on tyttöystävänsä ja kaverinsa kanssa Intiassa reissaamassa, on heidän matkakuvat saanut mut todenteolla haaveilemaan auringosta, lämmöstä, kukista ja muusta ihanasta. Päätin siis tehdä jotain kesäistä :)


Lakkasin Posh Peachia kolme kerrosta, mutta kahdella olisin varmasti pärjännyt, jos olisin lakannut ensimmäisestä kerroksesta paksumman. Aloitin kuitenkin aika ohuella kerroksella, joten päälle oli vielä laitettava kaksi paksumpaa kerrosta. Lakka kuitenkin levittyi kohtalaisen hyvin ja viimeistään päällyslakalla tasoittui täysin.


Värilakan jälkeen töpöttelin hieman Essien Set In Stones -glitterlakkaa kynsien ulkoreunoille. Olen tainnut mainita tämän monesti ennenkin, mutta en voi kehua tuota Essietä tarpeeksi. Se sopii lakan kuin lakan kanssa ja glitterin ja lakan suhde pullossa on just hyvä. Glitteriä ei tule liikaa eikä liian vähän. Juuri sopivasti!

Lisäsin vielä lopuksi kynsille tuollaiset violetinsävyiset siirtokuvat, jotta lakkaus saisi sen kesäisen fiiliksen. Ja kyllähän nämä ainakin sydäntä kesäisyydellään lämmittää, vaikka varsinaista kesää nämä ei vielä tuonutkaan. Siitä on kai turha haavellakaan vielä tammikuussa, joten kesä kynsille jos siitä ei muuten pääse nauttimaan! Haluan kuitenkin mainita että oikeasti olen iloinen että saan asua maassa jossa meillä on neljä vuodenaikaa, sillä vaihtelu virkistää ja kaikissa vuodenajoissa on omat ihanat puolensa. Mutta kun tuo räntäsade vaan jatkuu ja jatkuu, alkaa mieli väkisin puskemaan ajatuksia kevääseen. Vaikka kyllähän se sieltä tulee jossakin vaiheessa, ihan niin kuin joka vuosi :)Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Isadora Posh Peach
 • Essie Set In Stones
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • siirtokuvia

Mitä pidätte Posh Peachista?

13 kommenttia:

 1. Ihana sävy tuossa lakassa, kermainen, nams.

  VastaaPoista
 2. Hihih mulla on tänään lähes samanlaiset kynnet :) ollaanko ajatuksenlukijoita :D mutta hienot ovat, persikka on just sopivan vaalea mullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just huomasin! Great minds think alike haha ;D Tämä on kyllä tosi kiva vaalea sävy. Kiitos Taina! :)

   Poista
 3. Kauniit kynnet! Täällä ilmoittautuu toinen kesästä haaveilija, tulisi nyt jo! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Odottavan aika on pitkä... Kiitos Nena Sofia! ^_^

   Poista
 4. Posh Peachin sävy on ihanan persikkainen ja noi siirtokuvat on tosi kauniit! Onko muuten siirtokuvien laittaminen hankalaa, en ole nimittäin koskaan kokeillut - rytistyykö ne helposti? Ja mistä esimerkiks tällaisia ihania kukkasiirtokuvia kannattaa hankkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siirtokuvien käyttö on ihan super helppoa ja nopeaa. Siirtokuvia vaan on erilaatuisia, huonoja ja hyviä. Ne voi olla sellaisia ns. liian kovia ja jämäköitä, jolloin ne ei meinaa tarttua kynnelle, tai sitten juurikin liian helposti rypistyviä, jolloin ne tuppaa menemään kaksinkerroin tai ryttyyn heti kun kuvan nostaa vedestä. Onneksi suurin osa ainakin mun hankkimista siirtokuvista on ollut helppoja tapauksia. Ohuita, mutta muotonsa pitäviä ja tarttuu helposti kynnelle (ja on liikuteltavissa kynnellä, eikä heti tarraa kiinni kuin kärpäspaperi). Siirtokuvia hankkiessa ei oikeastaan voi tietää mitä on tulossa, kokeilemalla vasta tieää onko kyseessä hyvä vai huono tuote... Mutta kyllä ne hankalat tapauksetkin kynnelle yleensä saa kun vähän tappelee :) Olen tilannut siirtokuvia ainakin Mimaxilta ja Sanna Taralta. Ebaystä saa myös vaikka ja minkälaisia kuvia :)

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksista, nyt olen paaaljon viisaampi mitä siirtokuviin tulee :). Taidanpa uskaltautua tilaamaan parit arkit siirtokuvia tässä lähiaikoina, jospa niistä ainakin jokunen olisi ns. helpompi tapaus.

   Poista