lauantai 17. tammikuuta 2015

Pinkit kynnet ja yhteistyö-infoa

Tänään esittelen teille varsinaiset bling-kynnet. Nämä taisivat olla pikkuisen liian barbiet mun makuun, mutta ihan hyvin viihdyin näissä silti. Halusin kokeilla taas negative space -tekniikkaa, sillä nyt kun olen pikkuisen alkanut lämpenemään sille, koitan sitä myös käyttää. Mä kuitenkin mielelläni kokeilen erilaisia koristelutapoja, koska olen huomannut helposti jumittuvani joihinkin tiettyihin juttuihin. Ja kovasti siis aina yritän tykätä kaikesta uudesta, mutta tietenkään se ei mene ihan niin. Negative space oli aluksi musta ihan kauhea lakkaustyyli, mutta nyt kun siihen on tottunut, niin ei se olekaan enää ollenkaan kamala! Mä olen kuitenkin vielä pysytellyt tosi turvallisissa negative space -kynsissä ja niin tälläkin kertaa.


Lakkasin pikkusormen ja peukalon Gina Tricotin Whitella ja muut kynnet Diorin Créolesilla. Edelleen jaksan hämmästellä tuon Diorin usomattoman hyvää laatua. Lakka on ohutta, mutta Diorin hyvän sudin avulla sen saa levitettyä ilman suurempia sotkuja ja tämä peittää kynnet jo yhdellä kerroksella jos oikein keskittyy. Mahtava lakka siis.


Kynnet on aika peruskauraa, joten niistä ei hirveästi ole kerrottavaa. Tein kynsivinyyleiden avulla nuo negative space- osiot, eli suomeksi lakattomat kohdat. Muissa kynsissä käytin v:n muotoisia (single chevron) vinyyleitä, paitsi keskisormessa suoria vinyyleitä, joiden avulla on tosi helpp tehdä esimerkiksi raitakynnet.

Lisäsin vielä lopuksi noihin lakattomiin kohtiin swarovski-strasseja ja sen jälkeen ajattelin että jos nyt vielä teen näille jotain, menee pahasti överiksi :D Ihan söpöt blingit näistä tuli ja valkoinen plus pinkki on kiva yhdistelmä.

  Kynsillä:
 • Dermosil Smoothing nail foundation
 • Gina Tricot White
 • Dior Créoles
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • swarovski-strasseja

Ja koska nämä kynnet sopivat mielestäni oikein mainiosti seuraavaan juttuun, infoan vielä tulevasta blogiyhteistyöstä! Blogillani on siis uusi yhteistyökumppani Inkki Pinkki, joka on kynsikoristeita tarjoava nettikauppa. Kiva aloittaa yhteistyö Inkki Pinkin kanssa ja jatkossa tulette silloin tällöin näkemään yhteistyöpostauksia :)


Mitäs pidätte kynsistä? Entä onko Inkki Pinkki tuttu? :)

14 kommenttia:

 1. En ole kokeillut negativea, en tiedä kokeilenko :D olen samanlainen, jumitan vaan samoissa tyyleissä :) mutta hienot kynnet teit ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on kuitenkin ne hyväksi havaitut lempparityylitkin, ei tarvitse pettyä kun turvautuu tuttuun ja turvalliseen :) Kiitos Taina! <3

   Poista
 2. Kauniit kynnet, swarovski-strassit sopivat mainiosti mukaan! Inkki Pinkki ei ole mulle tuttu verkkokauppa, mutta tulee varmasti tutuksi yhteistyöpostausten myötä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! Yhteistyöpostaukset alkavat helmikuussa, joten silloin sitten lisää Inkki Pinkistä :)

   Poista
 3. Vautsi, kauniit kynnet! Mäkin oon alkanut lämpeämään negative spacelle juurikin tämän tyylisissä turvallisissa lakkauksissa, mutta itse en kuitenkaan ole vielä kertaakaan kyseistä tekniikkaa testannut :) Onnea muuten uudesta yhteistyökumppanista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikkea kannattaa kokeilla, sitä saattaa vaikka yllättyä positiivisesti! Mä kaipaan uusia juttuja silloin tällöin ja siksi yritän sitkeästi totuttaa itseäni sellaisiinkin asioihin mitkä ei heti nappaa :) Kiitos Nena Sofia! :)

   Poista
 4. IHANAT! Erityisesti ihastuin tuohon pikkurilliin; haluun ehdottomasti tehdä semmosen lakkauksen itelleni joskus kaikkiin kynsiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! <3 Mäkin tykkään tuosta pikkurillistä ja itseasiassa juuri teinkin tuon tapaiset kynnet. Sun toteutusta odotellessa! ^_^

   Poista
 5. Todella näyttävät kynnet, wau! Ihanat! ^.^
  Inkki Pinkki on tuttu, en kyllä ole henk.koht. tilannut sieltä ikinä mitään :D

  VastaaPoista