torstai 18. kesäkuuta 2015

Isadora Ocean Dive

Kolmen päivän vapaa jeee! Nyt tulee nimittäin tarpeeseen ja aionkin olla juhannuksen vain kotosalla ahteri tiukasti kiinni sohvassa. Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on?

Halusin tulla vain pikaisesti moikkaamaan ennen juhannuksen päiviä ja siksi valitsinkin tähän kynnet joista ei kovinkaan paljon ole kerrottavaa.


Isadoralta ilmestyi nyt keväällä Summer Lips & Nails -kesäkokoelma ja hankin siitä itselleni minttuisen turkoosin lakan, Ocean Diven. Tätä ei kannata sekoittaa Isadoralta aikaisemmin ilmestyneeseen Ocean Driveen, joka on siis vielä hyvin saman sävyinenkin. Ovat kaksi eri lakkaa ja mä omistan niistä vain tämän.

Ocean Dive on minttu-turkoosi creme ja seassa on aivan pikkuruista ja hienon hienoa hopeaa shimmeriä. Shimmer ei juurikaan näy kynnellä, näissä kuvissa ei lainkaan. Lakka on aivan upean sävyinen ja oikein sellainen varsinainen kesälakka. Kirkas, raikas, sopii rusketukseen ja tuo mieleen turkoosin meren tai kirkaan taivaan tai muuta kesään liittyvää ihanaa :) Lakka levittyi moitteetta ja peitti kahdella helpolla kerroksella. Tätä voin suositella jos uusi kesälakka on vielä jollakin haussa!


Lakan päälle leimasin BPS:n laatalla BP-L003 kivoja lehtikuvioita. Leimalakkana Konadin valkoinen. Se alkaakin olemaan pikkuhiljaa lopussa, olisiko jollain heittää vinkkiä hyvästä valkoisesta leimalakasta? Tykkäsin tuosta kuviosta tosi paljon ja ajattelinkin leimata silla pian uudestaan. Samaten tuo Ocean Dive pääsee kynsille varmasti piakkoin uudemman kerran.

Kynsillä:
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • Isadora Ocean Dive
 • Konad valkoinen leimalakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • Born Pretty Store BP-L003 -leimalaatta *
*) Saatu testiin Born Pretty Storelta.

Hyvää juhannusta kaikille! Toivottavasti saadaan auringonpaistetta!

8 kommenttia:

 1. Ocean dive on niin nättimys <3 ihan vaan kotosalla vietetään Jussia, sinne myös mukavia pyhiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kerrassaan ihana tapaus! Kiitos paljon Taina! ^_^

   Poista
 2. Tää on niin ihanan värinen<3 Meidän kaupungissa tää on loppu joka paikasta, vissiin aika suosittu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin tämän aikalailla silloin heti kun tuo kokoelma ilmestyi. Kävin ensin Sokokselta katsomassa ja oli loppu (muita värejä oli, joten suosittu todellakin), mutta sitten Kicksistä onneks löyty :)

   Poista
 3. Onpa ihana lakkaus, valkoiset leimat sopii Ocean Diven kaveriksi mainiosti :) <3 Hyvää juhannusta sinnekin! :)

  VastaaPoista