tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kesäinen sekametelisoppa

Mä sain mielestäni hirrrveän hyvän idean tehdä kynsilleni pastellisilla lakoilla "sekametelisopan" (eli eri lakkoja meikkisienellä töpsötellen) ja sitten siihen päälle leimat. Idea ihan kiva, toteutus ei vaan mennyt ihan putkeen.

Katsotaanpa...


Epäonnistuneet leimat päätti siis taas kerran tulla vierailulle, juuri kun mä luulin että aletaan olemaan leimasimen kanssa kavereita. Mutta halusin julkaista nämä kynnet silti, sillä tuo pohja on aika ihana ja tässä on mun mielestä hyvä vinkki lakkausharrastusta aloittaville! Ei tarvitse kuin ensin lakata kynnet haluamallaan värillä, sitten pieni pala meikkisientä kätöseen ja sen avulla vain sinne tänne useampaa eri lakkaa. Päälle päällyslakka ja valmis! Voit myös lisätä epäonnistuneet leimat, mutta suosittelisin kuitenkin onnistuneita sellaisia tai sitten kannattaa jättää kynnet ihan ilman leimoja ;)

Näissä mun kynsissä on ensin pohjalla Color Clubin Hot-Hot-Hot Pants ja siihen päälle olen sitten töpöttänyt useampaakin eri lakkaa (listaus postauksen lopussa). Leimalaattana on Born Pretty Storen BP-L003 ja kuvio toimi hyvin ja nousi leimalaatasta moitteetta, en vain itse leimannut tarpeeksi huolellisesti.

Kaukaa katsottuna nämä näytti kyllä kivoilta ja lakkauksen sävymaailma teki käsistäni mukamas ruskettuneen näköiset, vaikka ei ne sitä ollut :) Kuvat eivät kylläkään huijaa, vitivalkoiset ne on.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Color Club Hot-Hot-Hot Pants
 • Sinful Colors Island Coral*
 • China Glaze More To Explore
 • Gina Tricot White
 • Color Club Peace, Love & Polish
 • Konad valkoinen leimalakka
 • BPS leimalaatta BP-L003*
 *) Saatu testiin blogiyhteistyön kautta.

10 kommenttia:

 1. Nätithän nämä on! :) Toi värikäspohja antaa paljon anteeksi leimoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba! Onneksi tuo pohja on tosiaan tuollainen värikäs, niin leimojen ei tarvii olla niin justiinsa :)

   Poista
 2. Eikun nää ei olis yhtään näin nätit, jos leima olis ihan viivantarkka! Tää näyttää sellaiselta mummolan kuluneelta mutta rakkaalta kesämekkokankaalta :). Hyvä sinä <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Malle lohduttavasta kommentista <3

   Poista
 3. Tuollaiset röpöläiset leimat sopii ehdottomasti tuon sekametelipohjan kanssa :)
  Tykkään kovasti näistä kynsistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Kiva kun tykkäät eikä epäonnistuneet leimat haittaa ^_^

   Poista
 4. Mun mielestä nä on kyllä aivan ihanat! ♥

  VastaaPoista