keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Vaahtokarkkikynnet

Olen nyt lakannut kynteni China Glazen Pack Lightylla muutaman kerran ja joka kerta mulle tulee mieleen kynsistäni vaahtokarkit :D Mun täytyy laittaa tätä kolme kerrosta että saan tasaisen lopputuloksen ja jotenkin se saa kynteni näyttämään vähän pulleilta ja vaahtokarkkimaisilta. Näihin kynsiin lisäsin myös valkoista lakkaa mikä ei yhtään vähentänyt tuota fiilistä. Mutta muistutti kynteni vaahtokarkkeja tai ei, tämä lakka on aivan ihana ja voisin käyttää sitä jatkuvasti!


Lakkasin siis ensin kynsiini kolme kerrosta Pack Lightlya ja kerroksen pikakuivattajaa. Seuraavana päivänä tein v:n muotoisten kynsivinyyleiden avulla tuollaiset kolmion muotoiset alueet kynsien tyviin. Lakkana Ginan White. Päälle lisäsin vielä yhden kerroksen pikakuivattajaa.


Näihin lakkauksiin en halunnut mitään muuta koristetta tai tilpehööriä, tykkäsin väriyhdistelmästä tosi paljon ja tuntui että yksikertaisuus passasi näihin kynsiin hyvin. Ja vaikka kynnet toivatkin mieleeni vaahtokarkit, oli lopputulos silti mielestäni raikas ja samalla aika hemppiskin. Pack Lightly sopi hyvin puseroni sävyyn ja tämä lakkaus pääsi tuulettumaan Tampere Guitar Festivalseille, jossa oli taas kerran loistavia esiintyjiä :)


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • China Glaze Pack Lighlty
  • Gina Tricot White
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Mitä sinulle tulee mieleen näistä kynsistä?

10 kommenttia: