sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannuksena lakatut

Joko on juhannuksen grilliherkkuähkystä toivuttu? Mun ei ole juuri tarvinnut mistää toipua, sillä niin kuin jo aiemmin mainitsin, mä pysyin kotosalla koko juhannuksen ja aattoon kuului muun muassa kynsien lakkausta. Ihanaa kun oli aikaa lakata eikä tarvinnut hätäpäissään päättää mitä kynsilleen tekisi. Loppujen lopuksi lakkaukset ei ollut aikaa vievät, mutta tulipahan mieluinen lopputulos kun ei ollut kiirettä lakkoja ja koristeluita valitessa :)


Päädyin tekemään ranskiksen ja leimojen yhdistelmän ja tykkään näistä tosi paljon! Lakkasin ensin alle Dermosilin aluslakan ja sen päälle kaksi kerrosta Essien Sugar Daddya. Mulla on ollut Sugar Daddy vasta vähän aikaa ja nyt vasta tajuan sen mahtavuuden. Ei tätä ole turhaan hehkutettu super hyväksi ranskislakaksi. Lakka tekee vaaleanpunertava läpikuultavan ja tosi tasaisen pohjan kynsille. En tiedä peittäisikö kovin kellastuneita kynsiä, mä buffasin hieman kynnen pintaa ennen lakkaamista.


Koska tiesin ryhtyväni leimailuhommiin, halusin valita kynsien kärkiin jonkin turvallisen ja varmasti mieluisen lakan ja mihinpä muuhunkaan olisin päätynyt kuin minttuun. Ranskiskärjissä siis Essie Mint Candy Apple joka sekin on ihana lakka. Tosin Essien leveällä "suomisudilla" oli jostain syystä hieman hankala tehdä niistä siistejä. Ohuella jenkkisudilla se on musta helpompaa, joskin muuten tuo leveämpi suti on paljon kivempi. Mä teen aina raskalaisen manikyyrin vapaalla kädellä, mutta haluaisin kyllä ostaa siihen tarkoitettuja kynsiviinyylejä, ei vaan ole toistaiseksi tarttunut ostoskoriin vinyylitilauksia tehdessä.

Kärkiin lakkasin tuollasta kaunista kukkakuviota ja laatta oli A49. Leimauslakkana Konadin musta. Mun mielestä raskalainen manikyyri, minttu ja musta sopii tosi hyvin yhteen :) Samoin kuin valkoinen, minttu ja musta. Lakkauksesta tulee raikas mutta ei liian vaalea ja hempeä.

Päällä kerros Seche Viteä, joka ikävä kyllä sotkee leimoja tosi helposti jos suti koskettaa kynnen pintaa. Sotkut saa minimoitua ottamalla sutiin tarpeeksi paljon päällyslakkaa ja sitten vain pitää yrittää saada se kynnen pintaan mahdollisimman vähillä sudinvedoilla ja hyvin hennosti painaen. Tällä kertaa mulla ei levinnyt kuin yhden kynnen leimat ja nekin vain iiiihan vähän.


Kynsillä:
 • Dermosil Smoothing nail foundation
 • Essie Sugar Daddy
 • Essie Mint Candy Apple
 • Konad musta -leimalakka
 • A49 -leimauslaatta 
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Toimiiko ranskiksen ja leimojen yhdistäminen?

P.S. Nyt kun Blogilista on lopettanut toimintansa, ajattelin muistuttaa että Mint! löytyy nyt myös Blogipolusta ja tuttuun tapaan Bloglovinista. Päivitän lakkauksiani säännöllisen epäsäännöllisesti Pinterestiin ja toivottavasti kesän aikana kynteni löytää myös Instaan, mutta siitä sitten lisää myöhemmin :)

26 kommenttia:

 1. Hurjan kaunista! Oot levittänyt päällyslakan todella taitavasti, koska mustat leimaukset näyttävät erittäin siisteiltä vaikka zoomailin kuvia oikein kunnolla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi kiitos paljon Tintti! ^_^ Ja apua ei saa syynätä liian läheltä :D

   Poista
 2. Ihan mahdottoman kauniit kynnet:)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Neilikka, kiva että tykkäät! ^_^

   Poista
 4. Kerrassaan kauniit! Nää vois laittaa jollekin hypoteettiselle listalle kynsistä, joissa vois tarpeen vaatiessa viettää vaikka vuoden päivät ilman ärsytyksen häivääkään... Niin on mieluisat! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos E-S tästä kohteliaisuudesta! Ihanaa kun tykkäät! :)

   Poista
 5. Aivan upeat! Kerrassaan kiva idis laittaa leimat ranskikseen noin että reilusti yli vaan! Kopsaan ideakirjaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sole! Näistä kyllä tuli kivat omasta mielestänikin ja varmasti käytän ideaa useamminkin 😊

   Poista
 6. Ooh, todella viehättävä ranskis, oot kyllä onnistunut mielettömän hyvin tän kanssa ♥

  VastaaPoista