keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Rempan runtelemat

Mooooi ihanat pitkästä aikaa! Vitsit mä oon ikävöinyt tänne blogin pariin mutta niin kuin jo aikaisemmin mainitsin, muutto ja pienimuotoinen remontointi on vienyt kaiken ajan jo pari-kolme viikkoa. Mä en ole edes ehtinyt kunnolla lukemaan muiden kynsityyppien blogeja ja se on melkein vielä surkeampaa. Mutta nyt on vuokra-asunto siivottu ja avaimet luovutettu ja tässä uudessa omassa asunnossakin on tavarat jo joten kuten paikallaan. Paljon ostettavaa on vielä ja pieni remonttikin tiedossa, mutta se ei ole enää meistä riippuva asia, vaan tehdään sitten kun tehdas toimittaa tilatut jutut :)

Ette varmaan hämmästy kun kerron että tämä kaikki edellä mainittu tuhosi mun kynnet. Ne on aika nysät nyt ja sellaiset muotopuolet että huh! Onneksi kuvaan tänne aina vasemman käden sillä oikean käden kynsiä en kehtaisi täällä esitellä :D Lisäksi olen parisen viikkoa ollut vain yksivärisillä kynsillä ja pahimmassa tapauksessa nekin on olleet osasta sormista puoleen väliin kynttä pois lohjenneet. Siinä on saanut kynsiharrastaja vähän puhallella, mutta ehkä ihan hyvä huomata että esimerkiksi oma koti menee kynsiharrastuksen edelle, haha! :D

Tässä kuitenkin viime viikonloppuna tekemäni kynnet, kun halusin päästä kokeilemaan Born Pretty Storesta saamiani decalseja.


Lakkasin ensin kynsiini pari kerrosta Essien Mint Candy Applea ja se ilostutti jälleen niin mahtavalla levittyvyydellään kuin söpöllä sävyllään. Täytyy kyllä ihmetellä että hankin tämän vasta tänä vuonna. Parempi kuitenkin myöhään kun ei milloinkaan.

Mä en tajunnut ottaa kuvaa tuosta siirtokuva-arkista, mutta kyseessä on tosi kaunis hopeisia ja mustia kuvioita sisältävästä isohkosta arkista. Voit tsekata sen tästä. Näihin kynsiin en valinnut kuin pari erilaista kuvioita, kun eihän näihin nysiin voinut edes laittaa isompia kuvioita ja halusin muutenkin säästää arkkia siihen, kun kynteni ovat taas normaalissa kuosissaan.

Siirtokuvat toimivat moitteetta, olivat liikuteltavissa vielä kynnellä mutta tarttuivat kuitenkin ihan hyvin kiinni.



Pikkurilliin ja peukaloon lisäsin swarovski-strassit tuomaan vähän kimallusta. Päällä kerros Seche Viteä.

Nämä olivat ensimmäiset kynnet mitkä tein yksiväristen kynsien kauden jälkeen ja oli ihana päästä pitkästä aikaa lakkailemaan edes vähän pidemmän kaavan mukaan, vaikka ns. pikakynnet nämäkin oli. Värit ja koristelut on mun mieleen tosi paljon, vielä kun olisi nuo kynnet kunnossa. Mutta onneksi ovat uusiutuva luonnonvara ja kasvavat pian normaaliin mittaansa. Nyt vaan peukut pystyyn etteivät katkeile huonosta kunnosta johtuen!

 
Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Essie Mint Candy Apple
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • Swarovski-strasseja
  • Siirtokuvia *

Onko siellä enää ketään ruudun toisella puolella? Huutakaapa hep!

*) Tuotteet saatu testiin Born Pretty Storelta. En hyödy linkeistä tai niiden klikkaamisesta millään tavalla.

20 kommenttia:

  1. HEP!!! Täällä ollaan ja just tänään mietin jotta missä sie oot <3. Kynnet on nätit näin "lyhyinäkin" ja Mint Candy Apple on aivan huisin ihana. Mäkin heräsin vasta pari kuukautta sitten tämän lakan kauneudelle ja hankin sen omaksi. Onpa muuten kauniita siirtiksiä :). Ja onnea uuteen kotiin! HEP kuittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malle <3 Täällähän mä, elossa mutta kiireinen. Mint Candy Apple on just hyvä mintunsävy ja hyvä koostumus vaan syventää lakkarakkautta. Kiitos sekä kehuista että onnesta! <3

      Poista
  2. Minttukynsiä onkin kaivattu <3 Ihanaa nähdä eloa täällä taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos Anni kauniista sanoistasi! Teidän takia tänne blogin pariin on niiiin kiva palata <3 <3 Oot ihku :)

      Poista
  3. HEPHEP, täällä minä! Minäkin olen herännyt myöhään kyseisen lakan kohdalla ja olen hommannut sen vastakin tämän vuoden puolella :) Kaunis ja hyvin toimiva minttu! Kröhöm, noi kynnet ei oo kyllä nysät.... kaunis kokonaisuus ja decalit sopii ihan täydellisesti. Ei uskoisi kyllä että olet muuttanut ja rempannut ja silti on noin hyvän näköiset kynnet! Paljon onnea uuteen rempattuun kotiin! Lakkaillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, Solekin messissä edelleen! <3 Mä jouduin lyhentämään kynsiä vielä vähän näiden kuvien jälkeen ja sen enempää en voisi niitä lyhentääkään. Mulla nimittäin kasvaa inhottavasti iho kynsien alapuolella niin, ettei kynnet voi olla aivan lyhyet ilman tuskaa. Mutta eihän nämä tosiaan mitkään täysin nysät missään nimessä ole, mutta mulle ne on normitilaan verrattuna sellaiset. Mullahan on muuten tosi pitkä kynsipeti ja silloinkin kun kynnet on ns. nysät niin ne näyttää pidemmiltä kuin onkaan. Hirviän kätevä huijaus ;D

      Mutta siis ihanaa kun kommentoit ja jättiläiskiitos <3

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Iso kiitos Johanna ja kiva kuulla sustakin tämän mun pienen postaustauon jälkeen!! ^_^

      Poista
  5. On nätit kynnet ♥
    Onnea uuteen kotiin ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi ja kivaa kun kommentoit! <3

      Poista
  6. Hep! Mukava kuulla että palailet blogin pariin <3 tosi kauniit kynnet ja lyhempi mitta on tosi jees :) hei muuten voisitko tehdä vertailupostauksen Mint Candy Applesta ja Blossom Dandystä? Kiinnostaisi tietää kuinka erilaisia ne ovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hep hep, kivaa kun olet täällä ja paljon kiitoksia <3 Voin toki tehdä vertailupostauksen Mint Candy Applesta ja Blossom Dandystä! Hyvä idea, siitä on varmaan muillekin apua jos miettinnässä on kannattaako molempia omistaa :) Hetki tosin saattaa mennä ennen kuin ehdin lakkoihin tarttumaan, mutta yritän mahdollisimman pian.

      Poista
  7. Kivaa, että ehdit taasen kirjoittelemaan kynsijuttuja! Nää kynnet ei ole mun mielestä nysiä nähnytkään eikä kuvia katsellessa voisi ollenkaan aavistaa että näillä käsillä on tehty remonttihommia. Tosi hienot kynnet, toi Mint Candy Apple on kyllä suloinen. Toi Blossom Dandy - Mint Candy Apple vertailu kiinnostaisi muakin, koska harkitsen jälkimmäisen hankintaa vaikka Dandyn jo omistankin. Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa taas kirjoitella kun te ihanaiset olette täällä ottamassa vastaan <3 Ja joo, ei noi ihan nysät ole, olis varmaan pitänyt painottaa että mulle nysät :D Rasvasin hieman sormia ennen kuin otin nämä kuvat, mulla on nimittäin iho suuttunut todenteolla kaikista kemikaaleista nyt muuton aikana ja iho ihan konkreettisesti hilseilee ja kuoriutuu irti sormenpäistä ja kynsien ympäriltä, hrrr... Onneksi rasvaus ja äkkiä kuvat perään huijaa hyvin!
      Ja hei teen ehdottomasti tuon vertailun kunhan vain ehdin - kiva jos siitä olisi teille hyötyä! ^_^ Kiitos Tintti tuhannesti!

      Poista
  8. TÄällä ollaan... :D Ihana lakkaus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ihanaa kun oot messissä <3 Kiitos Katarooma!

      Poista
  9. Oih miten kaunis lakkaus! ♥ Ja hei, hurjasti onnea uuteen kotiin, kiva, että palailet taas blogin pariin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kynsikehuista ja onnentoivotuksista! ^_^

      Poista