perjantai 17. heinäkuuta 2015

OPI Color Paints

Tilasin itselleni minisetin OPIn hiljattain julkaisemia Color Paints -lakkoja. Nämä ovat ns. vesivärilakkoja, eli koostumukseltaan läpikuultavia. OPIlta on aikaisemminkin ilmestynyt vesivärilakkoja, OPI Sheer Tintsejä, mutta ne olivat koostumukseltaan liisterimäisiä, venyivät ja sotkivat ja ääh, ei hyvä. Color Paintsin ovat aivan eri luokkaa, koostumus on mainio, pigmenttiä on huomattavasti enemmän ja näillä saa yksinäänkin peittävän lopputuloksen.


Mulla on lakkojen loistavuudesta huolimatta ollut vähän ongelmia keksiä miten näitä käyttäisin. Moni on tehnyt näillä aivan upeita lakkauksia niin, että leimaavat valkoisella mustan päälle ja sitten värittävät valkoiset osat. Niin mäkin haluaisin tehdä mutta perhana kun ei mulla ole sopivaa leimaa sitä varten. Tein näillä jo kerran liukuvärjäyksen, mutta en pitänyt lopputuloksesta (odottaa vielä blogiin asti pääsyä), joten tällä kertaa koitin sitten leimojen väritystä, vaikkei sitä värittelyä paljoakaan tässä ollut. Lopputulos on kuitenkin erittäin mieluinen ja tykkään tästä lakkauksesta tosi paljon :)


Lakkasin nimettömän, keskisormen ja peukalon Essien Sand Tropesilla (jonka muuten ostin Splitistä, Essiet maksoivat siellä noin 10 euroa) ja pikkurillin sekä etusormen Color Paintseihin kuuluvalla tummalla pinkillä, Pen & Pinkillä. Pen & Pink on aivan super kaunis, ehkäpä vadelmanpunainen lakka. Lakkasin sitä kolme kerrosta ja jellykoostumuksen ansiosta lopputulos on uskomattoman kiiltävä ja herkullinen. Näitä lakkoja tulee varmasti käytettyä ihan vaan pelkästäänkin kynsillä.


Leimasin Essien päälle kukkakuvion Born Pretty Storelta saamastastani Qgirl-022 -laatasta. Kukat väritin tuolla samaisella Pen & Pinkillä ja kuviossa olevat pienen pyörylät väritin vihreiksi. Vihreän lakan sain yhdistämällä Color Paintsien keltaista Primarily Yellowta ja turkoosia Turquoise Aestheticia. Tuli siis samalla testattua että kyllä, näitä lakkoja voi myös yhdistellä kuten vesivärejä, mikä on aivan mahtavaa. Siinäpä lyhykäisyydessään tämä lakkaus. Color Paitsin eivät todellakaan pääse näissä kynsissä edukseen, sillä tuon leimojen värittelynhän olisi voinut hoitaa monella muullakin (tavallisella) lakalla. Mutta ainakin näillä leimojen värittely on hyvin vaivatonta eikä sillä ole väliä jos värilakkaa menee hieman mustan päälle, nämä kun eivät peitä sitä alleen ja lopputulos pysyy siistinä.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Essie Sand Tropez
 • OPI Pen & Pink
 • OPI Primarily Yellow
 • OPI Turquoise Aesthetic
 • Konad musta leimalakka
 • Qgirl-022 leimalaatta*
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Ketkäs ovat jo hankkineet Color Paintsit? Käsi ylös! 

*) Saatu Born Pretty Storelta.

12 kommenttia:

 1. Onpa hienot kynnet! Eikös tämä ole vähän niinkuin leadlight-tekniikkaa? Vesivärilakat on ihan omiaan tähän leimojen värittelyyn, helpottaa elämää huomattavasti kun ei tarvitse alkaa ohentelemaan tavallisia lakkoja. Ihana toi leimauskuvio ja väritykset ja lakkauksen värit ja kaikki :). Mulla ei ole (vielä) näitä OPIn vesivärilakkoja mutta kaikki Essien Silk Watercolor -lakat löytyvät kyllä. Niissä on vähän hempukammat värit kuin näissä Color Paintseissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! :) Kyllä tämä värittely taitaa olla leadlight -tekniikaksi nimetty. Mä en ole niitä Essien vesivärilakkoja hankkinut enkä usko että ainakaan toistaiseksi hankinkaan, riippuu tietysti siitä kuinka innostun leimoja värittelemään :) Niissäkin tosin on aivan ihania värejä, mutta luulen että syksyn kokoelmien saapuessa laitan roposeni muihin lakkoihin. Odotan kuitenkin innolla mitä sä teet niillä (ja silloin saatan hankintaan sortuakin)!

   Poista
 2. Todella kauniit <3 mulla on muutama Essie Watercolor odottamassa korkkausta, näitä Opeja kokeilinkin jo ja tykkäsin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina <3 Mulla ei tosiaan niitä Essien vesivärilakkoja ole ja tarkoitus on pysyä tiukkana ja olla niitä hankkimatta. Saa nähdä miten käy kun ne alkavat blogeissanne esiintyä :D

   Poista
 3. Namit! Mä en olekaan vielä testannut miltä nää OPI:t näyttää ihan pelkkänään kynsillä. Pitääkin ottaa asiakseni. Päälle vaikka joku shimmertopper niin jummijammi :). Ai niin, kädet on ylhäällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle! Nämä näyttäisi olevan ihania ihan pelkästäänkin, tai ainakin tämä pinkki :) Ja joo, sun Color Paints -lakkojen hankintaa en ole todellakaan missannut, niin upeita lakkauksia olet näillä tehnyt!!

   Poista