keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

piCture pOlish Bardot

Iiihana indielakkamerkki piCture pOlish julkaisi jokusen uuden lakan ihan vastikään ja mä olin heti kärppänä hankkimassa niistä yhden. Uudet sävyt oli kaikki kauniita, mutta ei "mun näköisiä", joten tilasin vain yhden ja se kantaa nimeä Bardot.


Bardot on tosi kaunis lakka cremekoostumuksella ja sisältää piCture pOlishin lakoille tyypillistä holohitulaa. Mä pelkäsin etukäteen että tää on sellainen barbikarkkiällöpinkki, mutta onneksi näin ei ole vaan on juuri sitä mitä toivoinkin, sellainen french pink, tiedättehän. Hillitty, tyylikäs, nudemainen. Holohitula ei tee tästä yhtään mautonta tai barbia, sillä sekin on hillittyä ja tuo vain kivan lisän lakkaan. Tykkään ja paljon!


En halunnut peittää lakkaa kokonaan koristeluilla, joten päätin tehdä keskisormeen ja nimettömään leimat ja laittaa muihin sormiin vain strassit. Peukaloissa ei ole koristeluita lainkaan. Leimat on MoYou:n laatasta Mother Nature -014. Leimalakkana perinteisesti Konadin valkoinen. Pikkurillin ja keskisormen srassit ovat swarovskeja ja päällä kerros Seche Viteä. Siinäpä kaikessa yksikertaisuudessaa tämä lakkaus, josta kyllä pidän kovasti!


Lakasta vielä sen verran että se levittyi mun mielestä hyvinkin helposti, odotin jotenkin ehkä vähän tahmaista koostumusta, mutta se ei onneksi sitä ollut. Kynsilläni on kolme ohuehkoa kerrosta ja lopputuloksesta tuli täysin peittävä. Holohippuset näkyy varjossa aika vähän ja hopeisina. Luonnollisesti auringossa ne näkyvät enemmän ja holoefekti tulee esiin. Mun mielestä hyvä näin, jos kimalletta olisi enemmän, lakka ei olisi enää niin hillityn kaunis.

Yksinkertaisesti, jos pidät vaaleista-, vaaleanpunaisista- tai nudelakoista, hanki tämä! :)


Kynsillä:
 • Dermosil Smoothing nail foundation
 • piCture pOlish Bardot
 • Konad valkoinen
 • MoYou Mother Nature -014 -leimauslaatta 
 • Swarovski-strasseja
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Kenellä on jo Bardot? Teittekö jotain muita hankintoja näistä uusista pp:n lakoista?

16 kommenttia:

 1. Kiva nähdä tästä kuvia, kaunis on kuin mikä <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit kynnet ja ihana lakka! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit kynnet ♥ Ihan täydelliset koristelut oot kehittänyt tälle hemppislakalle :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanat<3 Mä pyörittelin tätä lakkaa käsissäni eilen ku kävin CesasShopissa, mut jätin kuitenkin ostamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tinkerbell! <3 Kyllä mä sanoisin että tää on hankinnan arvoinen lakka ;)

   Poista
 5. Söpöt hemppiskynnet teit! Kaunis lakka, mutta en vielä(kään) sorru pipon lakkoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba! Nämä piCture pOlishit on kyllä sellaisia että kun antaa pikkusormen menee koko käsi mukana :D

   Poista
 6. Kaunis lakka ja lakkaus, ihanan hempeää! Mulla on jo pitkä lista PP:n hankittavista lakoista ja kyllä tämäkin suloisuus sille listalle on päätynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! :) Mullakin on vaikka kuinka merkin lakkoja himotuslistalla... Tämä kyllä kannattaa hankkia, on tosi kaunis!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Dimavarien! ^_^ Tämä on tosi nätti lakka <3

   Poista