perjantai 31. heinäkuuta 2015

Toisinto

Viimeviikolla kerroin tehneeni kynnet jotka olivat periaatteessa onnistuneet mutta eivät vain tuolloin tuntuneet hyvältä ja joutuivat poistoon hyvinkin nopeasti. Jotain oli keksittävä nopeasti tilalle ja siksipä päätin käyttää samaa reseptiä kuin Neonhelpotus -postauksen kynsissä. Eli neonlakkaa, kivoja kukkaleimoja ja vähän glitteriä.


Lakka on China Glazen upea neonpinkki Thistle Do Nicely. Mä en ole käyttänyt tätä kai viime kesän jälkeen enkä muistanutkaan miten kiva tämä on sävyltään. Muistin tämän olevan jotenkin tummempi ja oranssimpi. Onneksi näin ei ole vaan kyseessä on tosi kiva pinkin sävy, lämmin ja vähän korallinen. Tällä(kin) haluan lakata pian uudestaan.


Leimalaatta on siis tässäkin tapauksessa Born Pretty Storelta saamani Qgirl-022. Glitterlakka on Lavalin Silver Glitter. Leimalakkana Konadin valkoinen. Mä tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon ja olenkin viimeaikoina innostunut leimailusta, joten neonlakka plus leimat saavat aikaan helposti kivan lopputuloksen.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • China Glaze Thistle do Nicely
 • Konad valkoinen leimalakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • Laval Silver Glitter
 • Qgilr-022 -leimauslaatta*

Toimiiko resepti? 

*) Saatu testiin Born Pretty Storelta.

18 kommenttia:

 1. Resepti toimii ja nyt mua harmittaa kun en eilen tarttunut tähän lakkaan kun lakkauksen vaihdoin! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba ja hei onneksi lakat voi vaihtaa vaikka joka päivä! ;)

   Poista
 2. Oi onpa söpöt :3 hyvin oot saanut tuon neoniuuden (? :D) taltioitua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! ^_^ Neoniuus on oikein hyvä sana ja täysin ymmärrettävä :D

   Poista
 3. Ihanan väriset, sopii niin hyvin kesään! Olkoonkin aina vain sateista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mee! Neonlakat kuuluu mun kesään on sitten hellettä tai pakkasta :) Ainakin kynsillä on kesä! En muista sinua aikaisemmin nähneeni täällä kommenttiboxissa, joten lämpimästi tervetuloa mukaan! <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos hirmusesti Anni! Oletkos sinäkin uusi täällä? Jos näin, iiiisosti tervetuloa ja toivottavasti viihdyt! <3

   Poista
 5. Kyllä on toimiva resepti, tämä lakkaus on tosi kaunis! Ja niin ihana raikas väri tuossa lakassa, se tuo mieleen aurinkoisen kesäpäivän vaikka sellaisia ei nyt kauheesti ole näkynyt tänä kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoinen kesäpäivä on tehtävä kynsille kun mother nature ei sitä meille muuten suo :D Kiitos jälleen Tintti kauniista sanoistasi! ^_^

   Poista
 6. Uijui onpas kivat! Mulla olis hirveä neonhinku mutta en saa aikaiseksi tilailla niitä mistään. Tämä lakka pitää laittaa listalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin tekis mieli vaikka kuinka montaa uutta neonlakkaa, mutta en nyt viitsisi ihan hirveästi niitä tilailla näin loppukesästä. Toisaalta aina on hyvä aika neoneille ;D Kiitos paljon Prunella! ^_^

   Poista