keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kynsilakkojen Top 10 tällä hetkellä

Belegwen listasi jo jokin aika sitten tämän hetken mieluisimmat lakkansa ja haastoi siinä sivussa muutkin tekemään saman. Mun on pitänyt toteuttaa tämä jo hyvä tovi, mutta on jotenkin jäänyt, asiaan tulee kuitenkin korjaus nyt. Eli seuraavaksi vuorossa mun tämän hetken kymmenen lempparilakkaa. Huomenna saattaisin olla toista mieltä, mutta tänään ne on nämä. Lakat ovat satunnaisessa järjestyksessä, lempparijärjestykseen laittaminen olisi jo aivan liian haastavaa. Olen myös lisännyt jokaisen kohdalle linkin lakkaukseen, jossa ole ko. lakkaa käyttänyt.


F.U.N Lacquerin lakat on kaikki ylipäätään aivan upeita ja uniikkeja. Mikään muu merkki ei varmasti saa aikaiseksi yhtä hienoja holo- ja glitterpläjäyksiä. Tämä näkyy myös hinnassa. Suomessa näitä myy CesarsShop ja yhdestä lakasta saa pulittaa reilut parikymppiä. Tämä lakka on 24 Karat Diamond (H) ja olen tehnyt tällä (en niin kauhean upeat) siirtokuvalakkaukset.


Yksi viime kesän ilostuttavimmista lakoista on ollut China Glazen Sun Worshipper. Lakka on ollut mulla jo aika kauan mutta jotenkin löysin tämän mahtavuuden vasta tänä kesänä. Tämä on keltaisenoranssi, kirkas, neon ja upea. Ainoana miinuksena hankala lakattavuus. Mut ei haittaa. Tällä tein muunmuassa kesäiset kukkakynnet.


Essien Set In Stones tulisi mun mielestä löytyä jokaiselta kynsiharrastajalta. Kaunein ja monikäyttöisin hopeaglitter mitä tiedän. Tätä tungenkin vähän joka lakkaukseen, mm. tähän ranskikseen.


piCture pOlishin Cherish on aivan super kaunis nudelakka jossa on pientä holohippua mukana. Mä tykkään nudelakoista tooosi paljon tää on yks parhaista. Tätä olen käyttänyt täällä.


Minttulakat <3 Essie Mint Candy Apple <3


China Glazen Thistle Do Nicelyn ihanuuden tajusin myös vasta tänä kesänä. Uuupea neonlakka. Tällä tein melkein kopiolakkauksen aikaisemmin linkkaamaani Sun Worshipper -kynsiin.


Essencen Indian Summer -lakan ostin kesällä Kroatian matkalta. Ensinnäkin tämä on super suloisen värinen ja toiseksi lakka tuo mieleen tuon matkan ja matka oli aivan ihana. Lakka on päässyt blogiin toistaiseksi yhden ranskiksen verran.


OPIn Don't Bossa Nova Me Around on mun eka nudelakkarakkaus ja tykkään siitä ihan sikamaisesti edelleen. Lakka on esiintynyt täällä useammankin kerran, mutta viimeisimmät taitaa olla hemppikset kukkakynnet.


Mä tykkään Diorin lakoista tosi paljon. Leveä suti on mieleeni ja kaikki tähän asti kokeilemani lakat ovat olleet huippulaatua. Näiden hinta taitaa olla jossain kolmenkympin paikkeilla, joten metsästän näitä usein alennusmyynneistä tai lakkakirppiksiltä :) Tai "metsästän", ei mulla näitä montaa edes ole. Bouquet on aivan ihana lämmin pinkki ja hieman tahmainen koostumus levittyy hyvin leveän sudin ansiosta. Tämä on dupe - tai ainakin lähes sellainen OPIn Sorry I'm Fizzy Todaylle. Jostain syystä valitsin tämän tähän listaan vaikka OPI on aivan ihana myös. Bouquetia olen käyttänyt esimerkiksi tässä liukuvärilakkauksessa. Sävy ei kyllä tuossa näy oikeana, mutta tuo lakkaus oli ainoa jonka kehtasin tähän linkata :D


Ja kun kerran Diorin lakkoja hehkutin niin laitetaan nyt toinenkin listalle. Tämä on nimeltään Saint-Tropez ja on siinä mielessä spesiaali, että tämä on julkaistu Saint Tropezin putiikin avajaisten kunniaksi ja taisi olla jopa limited edition. Sävy on kaunis vaalea turkoosi ja just mun makuun ^_^ Tällä olen tehnyt ainakin skittletten.

Erikoismaininnan haluan antaa yhdelle käytetyimmistä lakoistani, Gina Tricotin Whitelle. Siinä on aika hyvä valkoinen ja mikä parasta, maksaa noin markan. Nyt olen tosin erittäin tyytyväinen myös hiljattain ostamaani Essencen Wild White Waysiin, mutta se kuivuu paljon hitaammin. Toisaalta taas saan sillä täysin peittävän lopputuloksen kahdella, joskus jopa yhdellä kerroksella, Ginalla en onnistu siinä. Mutta Ginan lakasta on jo pitkä käyttökokemus ja on kunniamainintansa ansainnut :)

Siinäpä ne! Mitkä listaamistani lakoista on sinun mieleesi?

16 kommenttia:

  1. Hyviä valintoja! Ärsyttää että Nossa nova meni multa jotenkin ohi...haluaisin sen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Saisikohan tuota Bossa Novaa vielä jostain..? Jos osuu kohdalle niin osta äkkiä pois, se on ihana lakka :)

      Poista
  2. Hyvän setin säkin kyllä valitsit. Mulla oli tuo Thistle Do Nicely viime viikolla kynsillä ja onhan se ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belegwen ja kiva idea tämä Top -lista, kiitos siis myös ideasta ^_^ Thistle Do Nicely on <3

      Poista
  3. Mun oli pakko ostaa toi Sun Worshipper, kun näin sen sun kynsillä. On se vaan viheliäinen lakattava mutta herramujee miten kirkas :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, muistakin kun sanoit ostavasti/ostaneesi tuon. Mä monesti innostun muiden blogien kautta jostain lakasta, vaikken olisi sitä aikaisemmin noteerannut, joten tosi kiva että munkin blogi antaa inspiraatiota tai uusia lakkalöytöjä <3 Pirun rasittava lakattava juu, mutta mahtava kirkkaus ja ihana sävy korvaa kärsimyksen :D

      Poista
  4. Ihania lakkoja oot valinnut! Miksiköhän mun listalla ei ollut yhtään minttuista cremeä eikä yhtään Essien lakkaa, kysyn vaan?! Klikkailin auki myös noita lakkauksia - aivan ihania kaikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti Helmi! Kiva että pidät sekä lakoista että lakkauksista :) Onkohan mulla mennyt ohi sun Top-lista... Saattaa olla. Täytyypä käydä tsekkaamassa!

      Poista
  5. Set In Stones <3 ..myös minunkin listallani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo me taidetaan olla molemmat Set In Stones koukussa :D Mutta kun se vaan on <3

      Poista
  6. Aikas kiva lista, muutama löytyy omistakin kätköistä. Cherishin ostin juuri viime viikolla, se ei oo vielä päässy edes kynsille asti..

    VastaaPoista
  7. Kiva lista! China Glazen neonit on ihania, mut tosi kamalia levittää :/ Mulla oli Sun Worshipper, mut myin sen ku meni hermot :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tinkerbell :) SW on kyllä pirullinen lakattava, mutta mä en voisi siitä luopua kun on niin ihana!

      Poista