perjantai 2. lokakuuta 2015

Negatiivinen tila

Kynsilläni - ei päässäni, onneksi. Halusin tehdä negative space -lakkauksen ja yhdistää siihen leimat. Näin sitten tein ja lisäsin vielä niittejä ja suunnittelin vielä koristeteippejäkin, mutta onneksi sain hillittyä itseni. Olis saattanut olla vähän liikaa.


Aluslakan jälkeen leimasin Konadin mustalla tuollaiset ruutukuviot (?) laatasta hehe 05. Tämän jälkeen asettelin kynnelle poikittain pari suoraa kynsivinyyliä ja lakkasin kynnen tyven ja kärjen Essencen Indian Summerilla. Olen aikaisemminkin maininnut että Indian Summer ei ehkä ole kaikista paras lakka vinyyleiden tai teippien kanssa pelaamiseen, sillä se on aika paksua ja tahmaista, mutta onneksi jäljestä tuli kohtalaisen siisti silti. Lakan poistaminen kynsinauhoilta oli kyllä työn ja tuskan takana, siksi näyttävätkin tuollaisilta korpuilta, yh.


Jaaa koska mun mielestä aika monestikin enemmän on enemmän, piti kynsille saada vielä niitit. Niitä teippejä tosiaan suunnittelin vielä tuohon negatiivisen kolon reunoille, mutta ehkä ihan hyvä etten niitä lisännyt. Tällaiset tällä kertaa :)


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Essence Indian Summer
 • Konad musta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • niittejä
 • hehe 05 -leimauslaatta

Hyvää viikonloppua jokaiselle!

20 kommenttia:

 1. Vau, tosi upeet! En oo vielä montaa hienosti toteutettua negatiivista nähnyt, mutta nää on kyllä sellaiset. Niitit vielä kruunaa koko homman. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitos kauniista sanoistasi Mee! :) Tosi kiva että tykkäät näistä, vaikka yleensä et negative spacelle lämpenekään ^_^

   Poista
 2. Mä en ole kokeillut negatiivista koska en tiedä onko se mun juttu. Mutta nämä on kyllä kivat ja huomaa että on nähty vaivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en lämmennyt yhtään negatiiviselle silloin kun niitä alkoi tupsahtelemaan, mutta niin sitä (virtuaalinen) seura tekee kaltaisekseen :) Kiitos Taina ❤

   Poista
 3. ääk, aivan upeat ! <3 mullakin oli negative spacat kynsillä muutama päivä sitten :)

  VastaaPoista
 4. Ihan parhaat! Tykkään kovasti negatiivisista tiloista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, negatiivisille tiloillekin on oma aikansa ja paikkansa :D Kiitos Johanna!

   Poista
 5. Tosi kiva idea toi negan leimaaminen mustalla ja sitten vielä värikäs lakka kaveriksi, Hienot!

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan upeat negative spacet! Tosi kivalta näyttää kun tuo aukko on leimattu ja myös niitit sopii mukaan mahtavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista Enail! Kiva kun tykkäät lopputuloksesta :)

   Poista
 7. Aivan mielettömän upeta kynnet! ♡

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat kynnet! Olet kyllä löytänyt hienon tasapainin kortistelujen ja yksinkertaisuuden välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Paula! Kiva kun tykkäät ^_^

   Poista