maanantai 7. syyskuuta 2015

Sano ei syksylle ja leimaa kukkia

Olen tässä nyt hetken tuijotellut tätä tietokoneen ruutua saamatta yhtään tekstiä itsestäni ulos. Viikko on vierähtänyt edellisestä postauksesta, ja ilmeisesti niinkin lyhyt aika saa aivot solmuun eikä kynsihöpinää tunnu irtoavan. Viime viikko oli aika hässäkkää, mutta toivottavasti alkanut olisi hieman rauhallisempi ja kynsille ja blogille jäisi paremmin aikaa :)

Mutta mennäänpä suoraan asiaan, tekstiä kun ei nyt tunnu syntyvän millään.


Yhtenä iltana piti saada jotain tosi nopeaa kynsille, joten lähdin liikkeelle siitä, että valitsen varmasti mieluisan lakan jotta se ainakin on kiva, jos vaikka koristelut menee vähän pieleen. Valituksi tuli ihana OPIn Sorry I'm Fizzy Today. Lakkasin sillä kaikki kynnet ja päätin leimata vain muutaman kynnen per käsi, koska a) kiire ja b) halusin kauniin lakan pääsevät esiin.


Leimauslaataksi valikoitui hiljattain kotiuttamani MoYoun Tropical 03. Jotenkin sain möhlittyä leimaamisen kanssa ja pariin leimakuvioon tuli toiseen reunaan tuollainen outo raita. Tietääkö joku mistä johtuu? Mun mielestä raita tuli siis vasta kynteen eikä ollut leimasimessa. Pikakuivattaja ei ole syypää, sillä raidat ilmestyi jo leimaamisvaiheessa. Kertokaas joku viisaampi :)

Lopuksi lisäsin lakkaukseen vielä strasseja vähän tylsyyttä karkoittamaan ja ihan kivat peruskynnet näistä sitten tuli.


Kynsillä:
  • Dermosil Smoothing nail foundation
  • OPI Sorry I'm Fizzy Today
  • Konad valkoinen leimalakka
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka 
  • MoYou Tropical 03
  • Swarovski-strasseja

Nämä kynnet on kaukana syksystä, mutta toivotan hyvää alkanutta syyskuuta kaikille! Mä en yhtään tykkää syksystä, joten toivon että tämä kuukausi on lämmin ja vähäsateinen :) Kesäisten kynsien tulva jatkukoon tässä osoitteessa!

20 kommenttia:

  1. Onneksi vuodenajat eivät ole mitään lakipykäliä minkä mukaan täytyisi pukeutua tai kynsiä laittaa :) Aivan ihanat kesäkukkakynnet <3

    VastaaPoista
  2. Onneksi sitä voi tosiaan sutia kynsilleen näitä kirkkaita värejä ihan mihin vuodenaikaan tahansa. Nää on tosi kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onneksi tässä harrastuksessa ei ole mitään tylsiä rajoituksia :) Kiitos Emilia!

      Poista
  3. Toivottavasti tosiaan tämä alkava viikko on vähän rauhallisempi, ei hässäkkääkään ihan loputtomiin jaksa. Näitä kuvia katsellessa voin taas ihmetellä, miksi en ole vieläkään hankkinut tätä OPIn lakkaa. Ihanan raikas ja energiaa huokuva väri tuossa lakassa! Noi valkoiset kukkaleimaukset sopii tähän kesäiseen lakkaukseen hienosti.

    Aloin tässä pohdiskelemaan että mistähän ne raidat olis tullut pariin kuvioon. Vaikea kyllä sanoa, se raitahan on voinut tulla jo skraappausvaiheessa, tai sitten jotain on tapahtunut kuviota laatalta leimasimeen siirtäessä tai leimasimelta kynnelle painaessa. Leimailussa voi tapahtua kaikkea kummallista :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman rauhallisempi kyllä, mutta nyt ollaankin sitten jonkin pienen pöpön kourissa ja se on aina yhtä riemastuttavaa raahautua sairaana toimistolle ja illat meneekin sitten aivan koomassa. Mut hei, suunta vain ylöspäin, joten ei muuta kun sinne siis :)

      Mulla on nyt tuo outo raita tullut jo pari kertaa leimatessa, täytyy yrittää selvittää mistä johtuu... Kiitos Tintti! <3

      Poista
  4. Voi miten söpöt ja kesäiset! <3 Instagramissa näet aina millaiset kynnet mulla milloinkin on. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkö mä seuraa sua instassa?? Taitaa muuten ollakin niin, että oon nähnyt sun instapäivityksiä facen kautta, täytyypä korjata asia :) Kiitos Krista <3

      Poista
  5. Voi miten kauniit taas! :) Ihanan värinen tuo pohjalakka ja tykkään hirmuisesti leiman kuviosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Mee! Mäkin niin tykkään tosta lakasta ^_^

      Poista
  6. Kauniit :) onneksi kesää voi fiilistellä vielä kynsillä!

    VastaaPoista
  7. Kaunis lakkaus :) Mä en kans tykkää syksystä kylmän tuulen ja sateen takia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy on inhottava juurikin tuulen ja sateen takia ja lisäksi on jotenkin tosi haikeaa kun luonto lakaistuu :/ Kiitos Tinkerbell <3

      Poista