tiistai 20. lokakuuta 2015

Ihanat niitit rannal... kynsillä

Mä olen tehnyt aika useat intiaani/heimokuvio -inspiroitunet kynnet ja tässä taas yhdet. Mä tykkään tällaisista kuvioista ja kynsivinyylien avulla näiden tekeminen on nopeaa ja helppoa, ei tarvi paljon päätä vaivata koristeluita suunnitellessa.


Lakkasin ensin kaikki kynnet upealla KBShimmerin neonkorallilla Bahama Dramalla (musta toi nimi on hauska ja tuo mieleen joko jonkun tosi huonon jenkki-tosi-tv:n tai pieleen menneen häämatkan). Nimettömiin ja keskisormiin tein sahalaitaisten (?) kynsivinyylien ja ohuen koristeluteipin avulla nuo kuviot. Tumman harmaa lakka on Essencen Rock My World!


Eniten tässä lakkaukssa ilahduttaa nuo ihanat pikku kolmiot, mitkä lisäsin aksenttikynsiin. Mä olen aina silloin tällöin vilkuillut josko tuollaisia löytyisi jostain ja syystä tai toisesta ei niitä ole kohdalleni sattunut. Sitten törmäsin töissä Sigiin ja ihailin tällaisia koristeita hänen kynsillään. Sigi laittoi linkkiä ostopaikkaan ja heti lähti tilaukseen :) Kiitti Sigi!


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • KBShimmer Bahama Drama
  • Essence Rock My World!
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • kolmioniittejä

Joko inkkarikynnet on menneen talven lumia (tai kesän sateita) vai vieläkö nappaa? :)

16 kommenttia:

  1. Nää pitää kyllä ihan ehdottomasti pistää inspiskansioon! Waude 8) ♥ Täydelliset kynnet, tykkään!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi kiitos tosi paljon Heidi! Kiva kuulla että nää lakkaukset antaa inspistä :)

      Poista
  2. Nappaapa hyvinkin :). Nää on tosi hienot ja noi valkoiset kolmiot täydentää inkkarikuviot niin että lopputulos on silmiä hivelevä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tintti, kiva kun tykkäät! Noi kolmiot on itsasiassa hopeiset, valo vaan heijastaa niihin niin että näyttävät valkoisilta:)

      Poista
  3. Mä rakastan näitä kynsiä <3. Ihan mielettömän hienot. Mä en ole vieläkään saanut tehtyä tällaisia, vaikka mulla on noita vinyyleitäkin jo valmiina. Ei vaan muista, kun ne ei ole tuossa nenän edessä koko aikaa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiitos Malle! <3 Nyt sitten vinyylit nenän eteen niin ei pääse unohtuun enää! Tahtoo nähdä sun version :)

      Poista
  4. Ihanat kynnet ♥ Voi kun mullekin vinyylien käyttö olisi helppoa ja nopeaa, mutta saan niillä aina vaan sotkua aikaan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni! <3 Kun vaan laitat vinyylit tarpeeksi tiukasti kynteen niin sotkua ei pääse syntymään. Vaikka kyllä sä varmaan tiedät miten niitä käytetään :D Ehkä sulla on vaan huonoja vinyyleitä...

      Poista
  5. Tuon väriset lakat on vaan niin herkkuja! Mutta valitettavasti ovat yleensä täysin mahdottomia kuvattavia...

    Ja tosi hyvin sopii nuo vinyylikuvioinnit tuohon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin niin tykkään tän värisistä lakoista! Mutta oikeassa oot, ihan hirveitä kuvattavia ja väri on poikkeuksetta päin peetä :/

      Kiitos Verieana :)

      Poista
  6. Oih, on kyllä aivan vallattoman nätit lakkaukset ♡

    VastaaPoista
  7. Hieno lakkaus! Tosi upeat vinyylikuviot!

    VastaaPoista