tiistai 13. lokakuuta 2015

Korallikynnet

Mä olen monta kertaa halunnut käyttää yhtä leimakuviota MoYou Londonin Bridal 07 -laatasta, mutta koska kuvio on sellainen että se vaatii kohtalaisen tarkkaa kohdistamista, olen joutunut jättämään väliin. Tuo kohdistaminen kun on mun kohdalla pelkkä vitsi. En vaan osaa. Onneksi tähän on kohta toivottavasti tulossa apua uudenlaisen leimasimen muodossa. Mutta ennen kuin tuo leimasin mulle saapuu, täytyy keksiä muuta ja tässä tapauksessa se on leimadecal.


Kun leiman tekee valmiiksi leimasimeen ja kuivuttuaan siirtää sen pinsettien avulla kynnelle, on kohdistaminen tosi paljon helpompaa!

Tampereella oli OPIn ystävämyynti ja toki olin paikalla ja kotiutin jokusen lakankin. Yksi lakoista on tässäkin lakkauksessa nähtävä Down to the Core-al. Lakka näyttää näissä kuvissa ihan perus oranssinpunaiselta cremeltä, mutta se on kirkas, tummahko koralli shimmerillä. Tämän ostoa olen jo tuumaillut pitkään, joten tosi hyvä löytö, femman kun maksoi :)Tuossa leimassa on tosiaan tuollainen ympyränmallinen kuvio, joten kohdistaminen oli olennaista ja siksi valitsin tekniikaksi leimadecalin. Tein decalit nimettömiin ja keskisormiin, muut kynnet lakkasin vain tuolla Down to the Core-alilla ja lisäsin niihin pienet niitit, samoin kuin leimojen päälle.

Näistä tuli ihan kivat kynnet, uusi lakka nostattaa aina tunnelmaa (:D) ja tuo leimakuviokin on nätti.


Kynsillä:

 • Trind Nail Repair
 • OPI Down to the Core-al
 • Konad musta leimauslakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • MoYou London Bridal 07 -leimauslaatta
 • niittejä

P.S. Kuulumisia koirafaneille: Viimeksi kerroin että meille tulee eräs koiruli yökylään, jotta päästään testaamaan onko meille sopiva rotu eli allergiavapaa. Viikonloppu meni hyvin eikä allergiaa ilmennyt. Kyseinen veijari oli kerrassaan hurmaava tapaus ja nyt onkin pyörä pyörähtänyt eteenpäin. Paljon nopeampaa kuin osattiin odottaa. Nyt olemme nimittäin varanneet reilu viikko sitten syntyneen narttupennun ja jos kaikki menee hyvin, joulukuun puolessa välissä hän muuttaa meille <3 Ihanaa! :)

20 kommenttia:

 1. Mulla menee leimat aina ihan tuurilla. Joskus sattuu kohdistumaan oikein ja useinmiten ei. :D
  Koirafani täällä hihkuu uutisista! Onnea paljon! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei mene edes tuurilla :D Kiitos koiraonnesta! :)

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Todella kaunis tuo pohjalakka. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Mäkin kyllä tykkään tuosta lakasta :)

   Poista
 3. Kaunis lakkaus! Ja koiranpentukuvia odotellessa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! Koiranpentukuvia tulee varmasti :D

   Poista
 4. Ihanat ja eritoten väriyhdistelmä on mieleinen ja leima kruunaa kaiken, sanoisin että upeat! Kivoja koiruus-uutisisa!

  VastaaPoista
 5. Onpa hienot leimat! <3 Mä kun vasta aloittelen tätä kynsihommaa, niin mistä ostat esimerkiksi noita niittejä? Saako kaupoista? Leimaaminenkin olis kivaa, mutta ajattelin aloitella jollain tuollaisella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! <3 Mä ostan niittejä, strasseja ym. koristeita pääsääntöisesti ebaysta. Ison osan oon saanut myös mun yhteistyökumppanilta Born Pretty Storelta. Sieltä löytyy ihan loputon määrä kaikkea kynsikivaa! Mulla on sinne alennuskoodi, jolla saa 10% alennusta tilauksesta. Se on SHL91 :) Ebayssa kannattaa käyttää hakusanoina esim. nail studs ja rhinestones.

   Poista
 6. ihana tuo leima ! :) ja onnea pentu-uutisista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä nätti leima :) Kiitos! <3

   Poista
 7. Kaunis lakkaus ja paljon onnea pennusta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos ❤ Kyllä on odottavan aika pitkä kun on koiranpentu kyseessä...

   Poista
 8. nää on kyllä hienoimmat kynnet mitä oon vähään aikaan nähny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos hirmuisesti ihanasta kommentistasi! ^_^

   Poista