perjantai 16. lokakuuta 2015

Turkoosi mekko, turkoosit kynnet

Nyt esittelyyn pääsee hyvin yksinkertainen ranskis minkä tein appiukkoni ja hänen morsiamensa häihin, joita juhlittiin pari viikkoa sitten. Mulla oli hieman aikataulullisia haasteita kynsien kanssa. En voinut tehdä niitä hirveän montaa päivää ennen juhlia etteivät ehdi kulua, mutta sitten taas siinä juuri ennen h-hetkeä ei oikein ollut enää aikaa. Päädyin siis tekemään tosi nopean ja iisin ranun myöhään torstai-iltana, kun häitä juhlittiin lauantaina. Sitten vain toivoin että lakkaukset kestää ja kestihän ne. Niin ja nämä kuvat on otettu ehkä maanantaina tai tiistaina, aika hyvä kesto siis!


Halusin mätsätä kynnet mekkoon, mutta en kuitenkaan liian alleviivaavasti. Mekko oli turkoosinkirjava (kangas näkyy kuvissa) joten valitsin lakaksi vaalean turkoosin Diorin Saint Tropezin. Pohjalakkana on pari kerrosta Essien Sugar Daddya ja ranskiksen teon apuna käytin Mi Nailsin kaarevia vinyyleitä. Mainitsemastani kiireestä johtuen kummoisille koristeluille ei ollut aikaa, joten sudin joka kynnen ulkoreunaan Essien Set In Stone -hopeaglitteriä. Päällä tuttuun tapaan kerros Seche Viteä.

Kynnet olivat perusnätit ja sopivat mekkoon, joten täyttivät tehtävänsä hyvin :) Morsian ja sulhanen olivat kauniita ja komeita ja sehän on pääasia se!Kynsillä:

  • Essie Sugar Daddy
  • Dior Saint Tropez
  • Essie Set In Stones
  • Seche Vite -pikakuivatta päällyslakka

Nyt ei muuta kun mahtista viikonloppua!

8 kommenttia: