maanantai 26. lokakuuta 2015

Vaaleiden lakkojen skittle

Joku aika sitten mulla oli pieni kirkkaiden lakkojen ähky ja viilattuani kynnet melko lyhyiksi, halusin kynsilleni jotain vaaleaa ja perusnättiä. Noita vaaleita kivoja lakkoja kun on niin kovin monta ja valkoistakin teki mieli sutia, päädyin kolmeen eri lakkaan ja tein skittlen, eli suomeksi siis joka kynnen erilaiseksi.

Tällä tavalla lakatessa saa valita monta kivaa lakkaa tai muuten miettiä joka kynteen jotain erilaista. Kivaa hommaa! Tosin tässä piilee se vaara että kynnet ei sovi toisiinsa ja lopputulos on yksi sekamelska, mutta jos lakat on sävyiltään toisiinsa sopivat ei tuosta juuri ole huolta. Tässäkin tapauksessa jätin koristeet tosi vähälle ja halusin pääosassa olevan lakkojen.

Lakat voivat olla esimerkiksi kaikki kylmiä sinisen sävyjä tai vaikka keltainen-oranssi-punainen. Sitten voi valita muuten toisiinsa sopivat värit vähän villimmin, kuten musta-punainen-valkoinen tai sähkönsininen-oranssi-turkoosi. Lakkailijoille tämä on ihan tuttua kauraa, mutta tiedän että siellä toisella puolella on tyyppejä jotka vasta aloittelevat harrastusta tai lakkaavat epäsäännöllisesti. Kokeilkaa ihmeessä eriparilakkausta :)


Pikkusormessa on iki-ihana OPIn hopeinen tekstuurilakka, It's Frosty Outside. Nimettömässä ja etusormessa lakkana Essencen Wild White Ways. Tästä on tullut Ginan Whiten rinnalla lemppari valkoinen. Keskisormessa ja peukalossa ikuisuussuosikkini OPIn Don't Bossa Nova Me Around. Koristelut jätin tosiaan hyvin vähäisiksi ja lisäsin vain nimettömään muutaman raidan ohutta hopeanväristä koristelutippiä ja keskisormeen muutaman strassin. Siinäpä se.


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • OPI It's Frosty Outside
  • Essence Wild White Ways
  • OPI Don't Bossa Nova Me Around
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • strasseja
  • koristeluteippiä

Se olis sitten lokakuun viimeinen viikko huh! Mihin tää aika oikein menee... Mä elän vielä melkein kesässä. Kivaa alkanutta viikkoa jokaiselle kuitenkin, elätte sitten kesää tai talvea! :D Onko kukaan muu yhtä pihalla kun mä vuoden aikojen vaihdellessa hirmuista vauhtia?

19 kommenttia:

  1. Voi että miten kauniit♥ Mä kans pari viikkoa sit puhuin kesästä ihan tyylillä niinku se olis just ollut :D Tajusin vasta jälkeenpäin, että kesästähän on mennyt jo parikin kuukautta :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ainakin selkeästi kesätyyppiä ja ehkä siksi sitä kesää yrittää mielessään jatkaa loputtomiin :D

      Kiitos Tinkebell! <3

      Poista
  2. Ihana lakkaus <3
    Minä olen kyllä ihan talvessa menossa, on villasukat, kalsarit ja talvivaatteet. Lisäksi aloitin viime viikolla joulukorttien tekemisen, voi siis olla, että oon jo pikkusen liian pitkällä talvessa menossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvinen! ^_^

      Ai sä oot jo joulukorteissa :D Kyllä mäkin oon jo vähän salaa miettinyt millaisia joulukoristeita laittaisin tänne meidän uuteen asuntoon... Mutta nyt kun meille on tulossa jouluksi koiranpentu, niin vähän joulukoristelufiilis katosi. Kun eihän täällä voi pitää edes mattoja niin ei tee mieli sitten muutenkaan laittaa kotia :D

      Poista
  3. Oi miten kauniit ❤️ Mutta silti näissä on jujua ja ihasteltavaa. Kivat värit ja hillityt koristelut :)

    VastaaPoista
  4. Onpa ihanat :)
    -JossuK

    VastaaPoista
  5. Aivan mielettömän upea lakkaus! ♡

    VastaaPoista
  6. Nää on ihanan eteerisen yksinkertaiset ja kauniit! Tällaiset kynnet on mun mielestä kaikista vaikein toteuttaa, kun pitää painella jarrua koko ajan :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Malle! ^_^ Oot kyllä ihan oikeessa, himmailu on nimenomaan vaikeinta kun tekis mieli lisätä vielä sitä ja tätä ja vähän totakin :D

      Poista
  7. Vautsi, nää on aivan ihastuttavat ♥

    VastaaPoista