maanantai 30. marraskuuta 2015

Peura oudossa valossa

MoYou Londonin Mother Nature 14 -leimauslaatassa on upea kuva jossa vaihtuvat kaikki vuodenajat. Kyseisestä laatasta löytyy talven kohdalta peura, ja koska en ole tuota kuvaa koskaan kynsilleni leimannut, päätin että nyt on sen aika.


Tein ensin pohjalle liukuvärin käyttäen Essien harmaansinistä Parka Perfectiä ja OPIn pinkkiä Kiss Me I'm Braziliania. Ensin ajattelin tehdä auringonlaskun sävyt violetilla ja oranssilla, mutta halusin jotain epätavallisempaa ja talvista. Päädyin sitten näihin väreihin ja kyllähän tuokin näyttää vähän auringonlaskulta, eikö? Kylmältä ja kalsealta sellaiselta.

Tämän jälkeen leimasin tuosta MoYoun Mother Nature -laatasta oksia nimettömään, keski- ja etusormeen. Tässä lakkana Essencen harmaa Rock My World! Leimauslaatassa on noiden oksien seassa jokunen lepakko ja koska en halunnut niitä kynsilleni, poistin lepakot oksíen seasta teipillä siinä vaiheessa kun olin nostanut kuvan leimasimeen. Yllättävän hyvin sain ne poistettua ilman kuvan sotkemista, vaikka kyseessä oli aivan pienen pienet lepakot.

Lopuksi leimasin keskisormeen peuran kuvan kokonaisuudessaan (paitsi sarvet ei juuri mahtuneet mukaan) ja pikkusormen kynteen vain yläosan. Peuroja leimatessani käytin uutta Clear Jelly Stamperia ja oli kyllä pirun hankalaa. Kuva ei meinannut nousta laatasta ja sittenkin kun nousi, kuva piti "rullata" kynnelle, sillä painaminen ei onnistu näin kovalla leimasintyynyllä. Koska en hanskaa tuotta rullaamistekniikkaa, jouduin hieman kiristelemään hampaita, mutta kyllä se siitä sitten. Kuvat jäi hieman reikäisiksi ja paikkasin niitä mustalla akryylimaalilla. Se taas päätti halkeilla päällyslakasta, joten siksi pientä epätasaisuutta leimoissa.


Kynsillä:
 • Essie Parka Perfect
 • OPI Kiss Me I'm Brazilian
 • Essence Rock My World!
 • Konad musta leimauslakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • MoYou London Mother Nature 14 -leimauslaatta

Menikö metsään? (ehheh)

10 kommenttia:

 1. Tää on mun lempparilaatta nykyään! En edes tajunnut miten upea se on ennen kuin ryhdyin ihan tosissani leimailemaan sillä. Nääkin kynnet on niin mystisen utuiset ja kauniit. Hyvä valinta tuo liukuväri! Mä taidan vielä odotella josko MYL:ltä tulisi clear stampperi jossain vaiheessa. Mutta kiinnostaisi niin kauhiasti kyllä kokeilla heti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos MoYou Londonilta tulee kirkas leimasin, on sekin tilattava :) Mä en ole tän CJS:n kanssa tullut ihan toimeen, joskin harjoitusta on aika vähän takana...

   Kiitos Malle <3

   Poista
 2. Tosi hienot peurakynnet! Jotenkin ihanan utuinen tunnelma näissä, vaikka itse en ajatellutkaan auringonlaskua vaan jotain sumuista päivää metsässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sumuinen metsä on oikein hyvä mielikuva myös :) Kiitos paljon Helmi!

   Poista
 3. Onpa hurjan upeat kynnet! Mä tykkään tosi paljon lakkauksen väreistä ja noi peurakuviot on ihan mahtavat :).

  VastaaPoista