tiistai 12. tammikuuta 2016

Mä tykkään turkoosista

Mun teki mieli turkoosia lakkausta, jotain merestä inspiroitunutta. En kuitenkaan halunnut tehdä simpukka-/meritähti- tai muita mereneläväkynsiä. Sellaiset tuntuivat liian kesäisiltä ja olenhan niitä tehnytkin jo noin miljoonat. Tuumin siis että turkoosi värinä saa riittää merellisiin kynsiin.


Lakkasin ensin kaikki kynnet Diorin vaaleanturkoosilla Saint Tropezilla. Tämän päälle tuputtelin meikkisienen avulla piCture pOlishin tummemman turkoosia Lagoonia. Näiden jälkeen lisäsin kynsille vielä hieman Make Up Storen Alma -nimistä lakkaa, minkä ostin aivan hiljattain Kicksin alesta. Alma on hopea glitterlakka kirkkaalla pohjalla. Glitter on todella pientä ja lakka on juuri sellainen mitä olen etsinyt. Hopeaa miniglitteriä ilman holoa.


Lemasin kynnet (lukuunottamatta nimettömiä) MoYou Londonin Sailor 05 -laatasta löytyvällä kuviolla. Nimettömiin laitoin leiman sijaan mustia ja kirkkaita strasseja. Oli niin ihanaa leimata MoYoun laatalla, olen nimittäin parina päivänä tapellut erään Born Pretty Storen laatan kanssa ja mikään ei ärsytä niin paljon kuin se jos kuviot ei nouse laatasta. Onneksi on MoYou London. Merkin laatat ja leimasimet ei petä koskaan.


Kynsillä:
 • Dior Saint Tropez
 • piCture pOlish Lagoon
 • Make Up Store Alma
 • Colour Alike Kind of Black -leimauslakka
 • MoYou London Sailor 05 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • strasseja

Tykkääksä turkoosista?

16 kommenttia:

 1. No tykkkään!! Turkoosi on ihan mielikkejäni väreistä, ja nämäkin kynnet on upeat! :)

  VastaaPoista
 2. Todella näyttävät kynnet, tykkään! ^.^

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteä lakkaus. Ainaki näin tammikuun pimeässä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kaipaan jo pirteitä ja keväisiä lakkauksia. Ja kesäisiäkin!

   Poista
 4. Upeat! Kiva nähdä jotain näin pirteää tähän aikaan vuodesta. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anni! Mä yritän pyristellä eroon vuodenajoista lakkauksien suhteen. Vaikka enpä mä niitä koskaan ole hirveästi lakatessa ajatellut :)

   Poista
 5. Turkoosi on hyvä väri. Ihanat kynnet. :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään turkoosista ja näistä kynsistä <3

  VastaaPoista
 7. Turkoosihan on yksi parhaista kynsiväreistä! Tosi kauniit kynnet, mustat leimaukset sopivat mainiosti turkoosin kaveriksi ja nimettömän strassikoristelut kruunaavat koko homman :).

  VastaaPoista