maanantai 4. tammikuuta 2016

Vuoden 2015 lempparikynnet

No niin, nyt pieni katsaus viime vuoden lempparilakkauksiini. Valitsin vuosi sitten 12:sta mieluisimmat lakkaukset ja niin teen nytkin. Lista on alkaen vanhimmasta uusimpaan ja linkeistä pääsee ko. lakkauksien postauksiin.


Mä tykkään meri-, vesi- ja ranta-aiheisista kynsistä ja lisäksi turkoosi on yksi mun lempiväreistä kynsillä, joten nämä lakkaukset pääsee mieluisimpien joukkoon.


Sinisellä jatketaan. Tässä lakkauksessa oli kivat värit ja siksi kai näistä tykkään :)


Mä rakastan tuota BPS:n leimauslaatan kuviota ja Orlyn hololakkakin on kaunis kuin mikä.Nämä kynnet ovat yksinkertaisuudessaan ehkä mun lempparit koko menneeltä vuodelta.


China Glaze Thistle Do Nicely on vaan niin ihana lakka <3


Tässäkin lakkauksessa on neonia ja nuo siirtokuvat on tosi kivat.


Ranskikset on aina mun mieleen ja tässä tykkäsin sekä värilakasta että koristeluista. Aika mun näköinen lakkaus kokonaisuudessaan.


Ranskiksella jatketaan. Tässä yhdistyy ranskalaisen manikyyrin lisäksi aikaisemminkin mainitsemani lempparileimauskuvio, joten tuloksesta tuli mulle hyvin mieluinen.


Kun piCture pOlish julkaisi Rebelle -nimisen lakan, hankin sen välittömästi sillä olinkin jo odotellut merkiltä persikkaista lakkaa holohippusilla. No, lakka nyt ei loppujen lopuksi edes ole kovin kummoinen (perusnätti kylläkin), mutta näistä koristeluista tykkäsin tosi paljon.


Tilasin eBaystä noita ihania pieniä metallikoristeita ja ensimmäisenä testasin niitä tähän lakkaukseen. Tilasin myös muutaman KBShimmerin neonlakan ja tässä käytin yhtä niistä, Bahama Dramaa.


Testasin ekaa kertaa MILV -siirtokuvia ja pidin lopputuloksesta.


Käytin pitkästä aikaa OPIn Hey Babyä ja vaikka aluksi ajattelin että tästä lakkauksesta tulee katastrofi, loppujen lopuksi tykkäsinkin kynsistä.

Siinä mun viime vuoden lempparilakkaukset. Nyt haluan tietysti kuulla mitkä näistä on teidän lempparit?

12 kommenttia:

 1. Ekat kynnet ja mintturanskis ovat mun ehdottomat suosikit <3 Ehkä myös siksi, että voisin kuvitella molemmat lakkaukset itellenikin! Oot kyllä loihtinu niin hienoja kynsiä viime vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi mainitsemasi lakkaukset voisin kieltämättä mäkin nähdä sulla :)Kiitos paljon Anni! ❤

   Poista
 2. No eihän näistä pysty lempparia päättään, ku kaikista tykkää!

  VastaaPoista
 3. Neonsiirtokuvat!!! Mun oli pakko tilata näitä siirtiksiä heti, kun näin sun kynnet. Vielä kun muistaisi joskut matkia nää kynnet :). Myös minttuiset kukkaranskikset ja vikat pinkkikynnet on mieleen erityisen paljon. Sulta saa aina hyviä idiksiä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, säkin tilasit noita siirtiksiä! Tee nyt äkkiä niillä kynnet, sä kun viet ne kuitenkin ihan uusiin ulottuvuuksiin :) Ihana kuulla että munkin räpellykset inspiroi, kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi Malle! ❤

   Poista
 4. Ehdottomasti kynnet, joissa käytit neonsiirtokuvia. TODELLA KAUNIIT! Toiset, joista pidin kovasti olivat nuo MILV-siirtokuvien avulla tehdyt kynnet. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Anni, kiva kuulla mistä te siellä ruudun takana tykkäätte! <3

   Poista
 5. Oooh, kaikki on hurjan kauniita! Omatkin lempparit on nuo mintturanskikset, ihan täydelliset <3

  VastaaPoista
 6. Tosi upeita kaikki<3 Mun lempparit on kaikki ranskikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ❤ Ranskikset kyllä toimii aina :)

   Poista