maanantai 25. tammikuuta 2016

Uusia leimoja

Tilasin She Sells Seashells:ltä ÜberChicin leimauslaattoja, sillä olin jo tovin kaipaillut uusia leimausjuttuja. ÜberChicillä on yksittäisten laattojen lisäksi myös kolmen kappaleen laattasettejä, joista tilasin vitossetin. Nyt on taas millä leimata! Mulla on lisäki muutama uusi BPS:ltä saatu laatta, ja päätinkin yhdistää kynsiin molemmilta merkeiltä leimakuvioita.


Löysin Sokoksen halvennuksesta edullisesti OPIn I Cannoli Wear OPI -lakan, mikä on ilmestynyt tämän talven (2015) Venice -kokoelmassa. Lakka on tooodella vaalean harmaa ja tosi hyvä silloin, kun on tarvetta tosi vaalealle lakalle, mutta valkoinen ei miellytä. Näin oli juuri tämän lakkauksen kanssa; pohjan piti olla vaalea, mutta valkoinen tai nude ei houkutellut. I Cannoli Wear OPI oli just passeli! Lakkasin siis sillä ensin kaikki kynnet. Kaksi kerrosta riitti mainiosti peittävään lopputulokseen.


Seuraavaksi leimasin chevron-kuviot Color Aliken turkoosilla Ocean Bluella. Laattana tässä oli Born Pretty Storen BP-L006.

Halusin lopuksi vielä lisätä kukkia chevronin päälle ja tähän käytin ÜberChicin uutta 5-02 -laattaa. Tein kukat leimadecal -tekniikalla Messy Mansionin alustan päällä. Ennen kukkien siirtämistä kynsille, väritin ne Color Clubin neonvioletilla Right Onilla.

Lopuksi kuorrutin kaiken reilulla kerroksella Seche Viteä. Näistä tuli kivan piristävät harmaan kelin keskelle.


Kynsillä:
 • OPI I Cannoli Wear OPI
 • Color Club Right On
 • Color Alike Ocean Blue -leimauslakka
 • Color Alike Kind Of Black -leimauslakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • Born Pretty Store BP-L006 -leimauslaatta
 • ÜberChic 5-02 -leimauslaatta

Mä odottelen jo ihan malttamattomana eri merkkien kevätkokoelmia! Muista merkeistä en ole niinkään ottanut vielä selvää, mutta OPIlta ilmestyy piakkoin New Orleans Spring 2016 -kokoelma. Ainakin pari lakkaa houkuttelee ja NOLA on kiva aihe näin musiikkidiggarille. Mites te muut lakkaajat, joko kevätkokoelmat kutkuttelee? Kertokaahan muuten jos olette bongannut jonkin kivan sellaisen!

14 kommenttia:

 1. Onpa hienot!! Ihana OPI lakka, tosi hyvä alelöytö :) minä odotan Color Clubin kokoelmia, niissä on aina jotain hienoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! <3 Color Club on tehnyt aikaisemmin ainakin ihan supereita neonlakkoja, joten täytyypä pitää silmällä :)

   Poista
 2. Kokonaisuus on todella kaunis! Kaikki mätsää hyvin yhteen :)
  Tuo BP:n laatta vois olla ratkasu mun vinyyliongelmiin, koska nykyään kyllä leimaus sujuu paremmin kuin vinyylien käyttö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Anni! Ainakin tuo kuvio toimi tosi hyvin tosta laatasta ja oli kyllä paljon nopeempaa kun vinyylit. Kohdistaminen on mun ikuisuusongelma, joten jos pitää saada suoraa jälkeä, on mulle vinyylit parempi vaihtoehto :)

   Poista
 3. Oih, on kyllä ihanat kynnet ♡
  Ehkä uudet PP:n lakat on tällä hetkellä ainoat joita odotan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti Nanne ❤ Mäkin odotan PP:n lakkoja, mutta niitä nyt tulee odotettua aina, kun ei niistä tiedä koska uusia pöllähtää ilmoille :D

   Poista
 4. Näitä ihanuuksia tehdessä on saanut leimailla sydämensä kyllyydestä! Upea kokonaisuus ja värivalinnat on mennyt tässä ihan nappiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sai leimailla ja kiva kun oli uusia laattoja :) Kiitos tuhannesti Tinttinen!

   Poista