maanantai 7. maaliskuuta 2016

Eddie meets sporttari

Olen yrittänyt sinnitellä etten käyttäisi China Glazen Thistle Do Nicelyä ennen kesää mutta ratkesin hittolainen! :D Mulla tulee näistä kynsistä mieleen joku sporttivaate ja mies tokaisi että "sulla on Eddie Van Halen -kynnet". Muistutti mitä tahansa niin ainakin on kirkkaat!


Aloitin siis lakkamalla pari kerrosta Thistle Do Nicelyä ja päälle lisäsin kerroksen pikakuivattajaa. Koristelut tein leimadecal -tekniikalla, eli leimasin nuo kuviot Messy Mansionin decalmatolle ja värittelin osan kuviosta valkoisella. Ja joo, ärsyttää noi kuvion yli menneet valkoiset lakat. Mä poropeukalo saan aina ton onnistuun.


Decalit oli helppo kohdistaa kun kuvio on tuollainen graafinen. Ensin muuten käytin leimasimena MoYou Londonin löllöä, mutta se vääristi kuviota ja viivat oli kaikkea muuta kuin suoria. Sitten vaihdoin leimasimen Clear Jelly Stamperiin ja johan toimi. Taas yksi askel kohti mun ja CJS:n ystävyyttä!


Mä en olekaan tainnut mainita täällä blogin puolella peukalon kynttä koskevasta haaverista? Instaan laitoinkin kuvan tästä äksidentistä heti tuoreeltaan. Mutta siis tuossa muutama viikko sitten vasemman käden peukunkynsi kohtasi jääkaapin oven ja katkesi tosi syvältä. Koska kuvaan aina vasemman käden, ei peukku pääse kuviin vielä pitkään aikaan. Onneks mulla kasvaa kynnet nopeasti ja kynsi onkin kasvanut jo ehkä 3-4 milliä. Että jos jotain hyötyä tästä tapaturmasta pitää keksiä, niin ainakin voin seurata kuinka nopeasti mun kynnet kasvaa. Ja se on musta oikeasti tosi mielenkiintoista! :D

 Kynsillä:
 • China Glaze Thistle Do Nicely
 • Colour Alike Kind of Black -leimauslakka
 • Essence Wild White Ways
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • MoYou London Holy Shapes 04 -leimauslaatta

Heeeei muuten, huomasitteko piCture pOlishin uutuudet? Löytyykö joukosta pakko saada -lakkoja? Ihanaa viikon alkua!

14 kommenttia:

 1. Ihanan väriset ja kuvio on tosi kiva, tykkään näistä graafisista kuvioista ihan hupsuna! Ja jooo, huomasin PP:n uutuudet, teen hulluna karsintaa mutta vaikeeta on kun en kuitenkaan OIKEESTI tarvii niitä kaikkia viittä, enhän? :D Tuliko itelles himotuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin graafiset kuviot iskee ihan kympillä :) Mulle ei (tavallaan onneksi) tullut erityisiä himotuksia pp:n uutuuksia kohtaan, ihme kyllä! Tällä kertaa värit eivät osunut ihan mun makuun. Vaaleanpunainen Posey houkuttelee, mutta vähän mietityttää onko se sävyltään kovin samanlainen Bardonin kanssa, mikä multa jo löytyykin... Ja hei, tarviitko OIKEESTI yhtään lakkaa? Et, mutta harrastuksen nimissä niitä voi hankkia mielin määrin joten anna mennä! :D

   Poista
 2. Ooh, nyt on kyllä näyttävät kynnet ♥
  Pitihän se pari PP -uutukaista tilata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne :) Arvasinkin että sä oot varmasti innostunut tilaamaan pp:n uutuuksia! Mä vielä pohdin...

   Poista
 3. Oih! Ehkä pitää hommaa tuo CG ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on IHANA lakka, hanki ihmeessä! Vähän ärsyttävä lakattava, mutta ihan siedettävissä kuitenkin :)

   Poista
 4. Kivat kynnet, tykkään myöskin graafisuudesta ja pirtsakasta korallinpunaisesta.

  Käytät sit vaan kesällä uudestaan lakkaa, eihän se mitään haittaa että nyt jo testailit. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Kiva kuulla että tykkäät :)

   Juu, kesällä tällä tulee vaan lakattua niin usein, että yritän vähän jemmailla tätä lämpimämpiä kuukausia varten. Tämä ei myöskään oikein imartele kalmankalpeita käsiä :D

   Poista
 5. Nää on tosi näyttävät ja superhienot! Decalien tekemisessä on tosi haastavaa saada värit pysymään kuvion sisällä, ja aina väriä pääsee kuvion väärälle puolelle enemmän tai vähemmän vaikka kunka yritän kieli keskellä suuta väritellä. On se vaan niin ärsyttävää mutta ehkä ahkera harjoittelu korjaa asian tai ainakin elän toivossa.

  PPn uutuuksia tulikin jo pari kappaletta hankittua, Bluebird ja Spring. Vähän se Mergekin kyllä himottais. Voi kukkaroparkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! <3 Mä en hankkinut yhtään PP:n uutuuksista, ei (tavallaan onneksi) ollut mitään erityisen innostavia lakkoja mukana. Yhden PP:n pistin juuri tilaukseen mutta se on ilmestynyt jo ajat sitten :)

   Poista
 6. Mullaki tuli heti mieleen joku urheiluvaate näistä :D Mut ei se haittaa, nää on upeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei se mitään haittaa, ei urheiluvaatteissa mitään vikaa ole (paitsi ehkä vähän se urheilu :D). Kiitos Tinkerbell! :)

   Poista