torstai 3. maaliskuuta 2016

Kivikkoa

Mä olen käyttänyt viime aikoina melkein kaikissa lakkauksissani ÜberChicin vitossarjan leimauslaattoja ja niin näissäkin. Mutta kun kynsifriikille lykätään käteen kerralla kolme aivan ihanaa laattaa, mitä muutakaan voi odottaa. Nuo ovat mun ensimmäiset ÜberChicit, mutta ei varmastikaan viimeiset.


Näissä lakkauksissa käytin laattaa 5-03 ja leimana on tuollainen kiviä muistuttava kuvio. Tätä täytyy vielä koittaa harmaan lakan kanssa. Tällä kertaa lakkasin kuitenkin pohjalle ensin pari kerrosta China Glazen ikuisuus lemppariani, For Audreyta. Kun lakka oli kuivahtanut, tein kelmutekniikan avulla tuollaisen hieman marmorimaisen pinnan. Toisin sanoen leikkasin pakastuspussista palasia (mun mielestä toimii kivemmin kuin varsinainen kelmu), tiputtelin For Audreyta ja Ginan mustaa lakkaa kynnelle, länttäsin pussinpalan päälle ja nostin pois.


Marmoripinnan päälle sudin hieman OPIn hopeaa Unfrost My Heartia. Lopuksi leimasin kynnet nimettömiä lukuunottamatta, niihin lisäsin muutaman mustan strassin. Mua oikeastaan vähän harmitti etten leimannut kaikkia kynsiä, olisi ollut varmaan kivemmat niin, mutta mitä sitä jälkeenpäin vatvomaan :)


Kynsillä:
 • China Glaze For Audrey
 • Gina Tricot Black
 • OPI Unfrost My Heart
 • Colour Alike Kind of Black -leimauslakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • ÜberChic 5-03 -leimauslaatta
 • strasseja

Ihanaa kun on maaliskuu! Se tarkoittaa mulle sitä että saa alkaa fiilistelemään saapuvaa kevättä ja onhan mulla talvilomakin kohta. Mitä teidän maaliskuuhun kuuluu?

12 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset :) Jotain positiivista näistä muutamasta ensimmäisestä maaliskuun päivästä niin täällä meillä päin ei oo satanut lunta! Aurinko vain nätisti paistanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) nyt on ollut ihania aurinkoisia päiviä ja on voinut tuntea kuinka se jo vähän lämmittää! Mä tuun auringosta niin hyvälle tuulelle ^_^

   Poista
 2. Onpa taas kivat kynnet, ihan kuin olisi tehty water spotted -tekniikalla :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit lakkaukset ♥
  Täälläkin kovasti odotellaan kevään tuloa :)

  VastaaPoista