keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Huomaamaton liukuväri

Omistan piCture pOlishilta kaksi pastellioranssia lakkaa, vaaleamman Gelaton ja hieman tummemman Totesin. Halusin testata näitä liukuvärissä, sillä sävyt ovat hyvin lähellä toisiaan ja sopivat siksi hyvin yhteen. Itseasiassa värit olivat vielä lähempänä toisiaan kuin pulloja tiiraamalla osasin odottaa, liukuvärin näkee oikeastaan vain kun tietää sen siinä olevan.

.
Tein liukuvärin meikkisienen avulla ja näiden superien lakkojen ansiosta se onnistui nopeasti parilla kerroksella. Mä sitten rakastan piCture pOlishin cremejä. Leimauksessa käytin MoYou Londonin Holy Shapes 04 -laatasta löytyvää graafista kuviota.


Käytin leimamisessa Clear Jelly Stamperia ja kohdistaminen onnistuikin hyvin, mutta itse kuvio oli kynnellä vähän sellainen rösöinen ja tosi epätasainen. Niinpä päätin vahvistaa leimat mustalla akryylimaalilla. Mulla ei ole kunnollista ohutta koristelusivellintä ja homma olikin vähän kinkkistä. Sen näkee lopputuloksestakin, mutta mitäpä pienistä. Lopuksi lisäsin kynsiin niittejä ja kuorrutin päällyslakalla. Valmista!


Kynsillä:
 • piCture pOlish Totes
 • piCture pOlish Gelado
 • Colour Alike Kind of Black -leimauslakka
 • MoYou London Holy Shapes 04 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • musta akryylimaali
 • strasseja

Sivellinsuosituksia?

8 kommenttia:

 1. Ehdottomasti Picture Polishin #10-sivellin! Se on tosi hyvä tarkkaan työhön :)
  Kynnet ovat ihanat, oikein kesäiset suorastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla itse asiassa tulikin mieleen jo ennen tätä sun kommenttia että kehuit pp:n siveltimiä :) Menee siis vakavaan harkintaan! Kiitos Anni ❤

   Poista
 2. Nätit ja varmasti tosi ihanat livenä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Taina! ❤ On nää livenä ainakin paljon kivemmat kuin kuvissa, epätasainen jälki ei paista niin pahasti :D

   Poista
 3. Ihana lakkaus liukuvärin huomaamattomuudesta huolimatta! <3

  VastaaPoista
 4. Liukuväri ei tosiaan välity kuvissa, mutta lakkaus on kyllä hieno siitä huolimatta :)

  VastaaPoista