torstai 10. maaliskuuta 2016

Essence My Wish List

Essencen joulukalenterista tuli yhden luukun takaa jotain mitä lakkakokoelmastani puuttuikin; oikein haalea vaaleanpunainen. Lakka on kuitenkin joutunut tähän saakka odottamaan pääsyään kynsille asti. Mulla on vaikka kuinka monta kalenterista tullutta lakkaa vielä kokeilematta, mutta eihän niiden kanssa mikään kiire ole.


My Wish List on kyllä aivan täydellinen ns. pale pink. Ja katsokaa nyt miten tasainen ja nätti lakan pinta on kynnellä. Tosi vaaleiden lakkojen kanssa on joskus (ainakin mulla) se ongelma ettei ne meinaa millään asettua tasaisesti. Ja kun neljää kerrosta ei viittis millään kynsilleen laittaa. Näissä lakkauksissa lakkaa on kaksi tai kolme kerrosta. En nyt millään muista jouduinko turvautumaan kolmanteen kerrokseen vai pärjäsinkö kahdella.


My Wish Listin jälkeen leimasin keskisormeen ja nimettömään lehtikuviot ÜberChicin laatasta 5-02. En halunnut leimata muita kynsiä ettei kaunis lakka peittyisi kokonaan. Lisäsin vielä leimojen keskiosaan, tuon lehden "karaa" mukaillen hopeista glitterlakkaa, mutta se ei valitettavasti näy kuvissa. Luonnossa näkyi kuitenkin kivasti. Glitterlakkana oli Make Up Storen Alma.


Kynsillä:
 • Essence My Wish List
 • Colour Alike Kind of Black -leimauslakka
 • Make Up Store Alma
 • ÜberChic 5-02 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Tuleeko kellään mieleen tälle lakalle dupea esim. OPIlta tai Essieltä?

12 kommenttia:

 1. Aika kivat taas, tykkään jotenkin noista hauskoista leimoista :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunis sävy! Mulla on ylivaaleanpunainen Colour Alikelta (oiskohan nro. 521), joka on tosi hyväkäytöksinen myös.
  Et oo ainoa, jolla on joulukalenterilakkija testaamatta - mä oon kokeillu ehkä kolmasosaa vasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tulee kalenterista niin iso rypäs kerralla, että väkisinkin testaaminen venyy. Varsinkin kun mukana on tietysti sellaisiakin lakkoja mitkä nyt ei suoranaisesti huuda mun nimee :D Ehkä niillekin on joskus oma aikansa ja paikkansa...

   Poista
 3. Ihana lakkaus! Tuo sävy on kyllä kaunis ja nuo mustat leimat sopii siihen hyvin :)

  VastaaPoista
 4. voi miten suloinen lakka, täytyypä ehkä hankkia ! ja lakkaus on mun mieleen, tosi ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole ihan varma, mutta saattaa olla että nämä kalenterista tulleet lakat eivät ole kaupasta saatavilla... Mutta eiköhän essencellä ole tämä sävy myös ostettavissa - joskin eri nimellä todennäköisesti ;)

   Poista
 5. Ihanat leimat! Sopii tosi hyvin tuon sävyisen lakan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Mukavaa että tykkäät lakkauksesta ^_^

   Poista