tiistai 3. toukokuuta 2016

Leimadecalit ja lempparilakka

Leimadecalit on ihan mun lemppareita. Niiden kanssa pääsee näpertämään kunnolla ja yleensä lopputuloskin on perusleimaa kivempi. Niinpä ryhdyin tuumasta toimeen ja päädyin turkoosipainotteiseen lakkaukseen.


Leimadecalit tein keskisormiin ja nimettömiin. Leima on Born Pretty Storen laatasta L-003. Leimat väritin OPI:n hopealla Unfrost My Heartilla ja pinkillä Hey Babylla sekä turkoosilla China Clazen What I Like About Bluella, jolla lakkasin myös muut kynnet. Ennustan What I Like About Bluen olevan tulevan kesän lempparilakka. Ainakin se on mun tän hetken suosikki. U-P-E-A!


Kynsistä tuli tosi mun oloiset ja viihdyn niissä parhaillaankin mainiosti. Valkoinen leima ei näy hopean lakan seasta selvästi ja se olisi voinut olla musta, mutta toisaalta värimaailma on tällaisenaan keväisen raikas.


Kynsillä:
 • China Glaze What I Like About Blue
 • OPI Unfrost My Heart
 • OPI Hey Baby
 • Konad valkoinen leimauslakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • Born Pretty Store L-003 -leimauslaatta

Tykkäätsä?

12 kommenttia:

 1. Nämä on aivan ihanat ♥ Mustat leimat olis voinut tosiaan olla vähän liian ronskit, valkoset just passelit näihin :)

  VastaaPoista
 2. Nätit! :) Oliko minkälainen pysyvyys tuossa turkoosissa chinassa? Viimeks kun lakkasin thistleylla se kului seuraavana päivänä jo pois ja useamman kerran muillekkin chinoille on käynyt niin.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba! Pysyvyys oli mun mielestä oikein hyvä. Taisin pitää näitä lakkauksia jonkun viisi päivää ja ainoastaan oikean käden peukalosta lohkes vähän lakkaa suursiivousta tehdessäni :)

   Poista
 3. mulle saa lähettää postissa näitä sun upeita leimadecaleja ! oon yrittäny monesti tehdä ihan siihen Mansionin decalmatolle, mutta aina menee päin peetä.. ihanat kynnet, nostan hattua noille decaleille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitos tosi paljon! ❤ Taitaa olla niin ettei decalit olis enää käyttökelpoisia postituksen jälkeen :D Mäkin tein nämä sille decalmatolle, niinkuin aina. Mulla ei ole ollut sen kanssa ongelmia. Levitätkö ensin kirkasta lakkaa vai leimaatko suoraan matolle? Mä laitan aina ensin kirkasta lakkaa ja sillain on onnistunut aina hyvin.

   Poista