maanantai 30. toukokuuta 2016

Kesäkynnet

Erilaiset asteekki-, ikat- ja intiaanikuviot on olennainen osa mun kynsiä kesäisin. Tai etenkin kesäisin. MoYou Londonilla oli pari perjantaita takaperin tarjolla roimalla alennuksella leimauslakka ja -laattasetti jota en voinut vastustaa. Toinen setin mukana tulleista laatoista oli Explorer 26, mikä sisältää juuri näitä "kesäkuvioita" ja testasinkin sitä heti.


Tein lakkaukset leimadecal-tekniikalla Messy Mansionin lakkausalustaa käyttäen. Halusin värikkäät kynnet, sillä nämä kuviot melkeinpä vaativat sitä. Joskin mulla on kyllä ajatuksissa myös mustavalkoiset vastaavan tyyppiset kynnet. Voisi olla aika makeet myös!


Leimauslakkana käytin MoYou Londonin mustaa (tuli myös setin mukana). Leimat väritin Essien minttuisella Blossom Dandylla, Essencen korallilla Off To Miami!:lla  ja Kikon harmaanruskealla 319:sta. Värit on mun mielestä ihanat yhdessä ja etenkin Blossom Dandy ja Kiko 319 näyttävät todella kivalta vierekkäin. Ne täytyy siis ehdottomasti yhdistää jossakin toisessa lakkauksessa vielä :)


Laatta toimi erinomaisesti, samoin leimauslakka, joten olen edelleen sataprosenttisen tyytyväinen MoYou Londoniin. Heillä on nettikaupassaan sellainen pikku kiusankappale kuin "weekly mani box" eli perjantaisin ilmestyy setti leimausasioita reilussa halvennuksessa. Tulen siis sortumaan toistekin. Mutta toisaalta kun halvalla saa ja mullahan noita leimauskamoja ei hirveästi vielä ole (oikeasti)... :D

Mutta tällaista tällä kertaa! Mitä pidätte asteekkikynsistä? Aurinkoista viikkoa!


Kynsillä:
 • Essie Blossom Dandy
 • Essence Off To Miami!
 • Kiko 319
 • MoYou London musta leimauslakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • MoYou London Explorer 26 -leimauslaatta

8 kommenttia:

 1. Vallan ihanat! On sulla ollu kova työ, jos kaikkiin kymmeneen kynteen oot decalit tehny - mä jaksan just ja just laittaa neljään kynteen :D Tekeminen on kyllä kivaa, mut hermot menee kynsille asettaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se decalien ylimääräisen osan poistaminen ja siistiminen on ihan syvältä :D Mut silti mä niiin tykkään tehdä näitä ❤ Kiitos Anni!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllähän leimadecalien teossa menee tovi jos toinenkin, mutta lopputulos palkitsee ^_^ Kiitos paljon! ❤

   Poista
 3. Upeat! Mulla ei varmaan koskaan kärsivällisyys riittäisi tällaisiin, mutta ihanaa, että joku jaksaa ja lopputuloskin on silloin mahtava!

  VastaaPoista