tiistai 10. toukokuuta 2016

Mustaa pitsiä

Mulla on nyt pitsikausi menossa mitä kynsiin tulee ja tässä taas yhdet sellaiset kynnet.


Pohjalle lakkasin pari kerrosta lemppari nudelakkaani, OPI:n Don't Bossa Nova Me Aroundia. Saakohan tuota lakkaa vielä jostain? Tekis mieli hamstrata toinen pullo varastoon, surku nimittäin tulee sinä päivänä kun tuo lakka loppuu. Lakassa on kaikki kohdallaan, super hyvän koostumuksen lisäksi väri on täydellinen epä-nude. Ei siis perusnude vaan harmaaseen ja lilaan taittava. Täydellinen.


Leimat on MoYou Londonin Bridal 07 -laatasta ja käytin vain osaa isommasta kuviosta. Leimauslakkana on Colour Aliken Kind of Black. Leimasimena käytin Clear Jelly Stamperia ja toimi taas tehtävässään oikein hyvin.


Kynsillä:
 • OPI Don't Bossa Nova Me Aroud
 • Colour Alike Kind of Black -leimauslakka
 • MoYou London Bridal 07 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Kuka muu tykkää pitsistä?

12 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus :) Ainakin laivalta löytyi vielä loppuvuodesta tuota OPI:n Don't Bossa Nova Me Aroud lakkaa. Omani kyllä taitaa olla maanantaiversio, kun lohkeilee jo ensimmäisenä päivänä :/

  -JossuK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JossuK! :) Harmi että sun versio on huono :/ Mulla toimii tosi hyvin ja pysyy aina niin pitkään kunnes vaihdan lakat, usein siis montakin päivää.

   Poista
 2. Ihaaaanat! Olen itsekin käyttänyt pari kertaa tuota leimaa samalla lailla, se on just hyvä noin, mutta en tiedä osaisinko sitä koko kuviota käyttää. Pitsi on kyllä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitooos! ❤ :D Mäkin tykkään tästä leimasta just näin, en ole tätä muuten käyttänytkään. Voishan sitä tietty kokonaisena joskus kokeillakin :)

   Poista
 3. Huippu hienot! Bossa Nova on kyllä ihana lakka. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Sole! Tää on yks mun lempilakoista, ehdottomasti <3

   Poista
 4. Nätit kynnet ♡
  Miun pitäisi hommata jokin pitsi-leimauslaatta, miulla ei ole vielä sellaista o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nanne :)Munkin pitää hommata pitsilaattoja, mulla ei oo kun tää yks. BP:ltä varmaan pyydän yhden testiin :)

   Poista