torstai 26. toukokuuta 2016

piCture pOlish Salt Water

Niin kuin kaikki lakkaharrastajat jo tietääkin, piCture pOlish julkaisi viisi uutta kesäistä lakkaa. Mä hankin kaksi ja toinen niistä kantaa nimeä Salt Water. Rakkautta ensi silmäyksellä.


Mä olen monesti pyöritellyt mielessäni ajatusta siitä, millaisen lakan suunnittelisin itse. No tässä se nyt jotakuinkin on. Olen nimittäin ajatellut että se olisi ehdottomasti minttuun taittava vaalea turkoosi pp:n holohippusella. Ja tuota on myös tämä lakka. Ja niin ihana nimikin <3


Lakkasin Salt Wateria kaksi kerrosta ja se riitti ihan hyvin. Tietyssä valossa vapaan kasvun raja kuultaa aivan hentoisesti läpi, mutta se ei haittaa ollenkaan. Lakka kuivui samaan tahtiin kuin muutkin piCture pOlishin holohitulalakat, eli ihan kohtalaisen nopeasti.

Pienet koristelut tein myös lakan päälle, mutta en halunnut peittää tätä ihanuutta, joten ihan pikkuiset vaan :)


Nimettömään leimasin söpön ranta- ja meriaiheisen kuvan MoYoun Sailor 05 -laatasta. Keskisormi sai koristeeksi pienen simpukan.

Täytyy muuten mainita että tilasin näiden lakkojen kanssa piCture pOlishin kirkkaan leimasimen ja testasinkin sitä tähän lakkaukseen. Toimi oikein mainiosti ja tyyny oli hieman pehmeämpi kuin Clear Jelly Stamperissa, joten sopii mun kaareville kynsille oikein hyvin. Money well spent!


Kynsillä:
 • piCture pOlish Salt Water
 • Konad valkoinen leimauslakka
 • MoYou London Sailor 05 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Mitä mieltä Salt Waterista? Mikä uusista julkaisuista on oma lempparisi?

14 kommenttia:

 1. Ihana lakkaus! Salt Water on minunkin ehdoton suosikkini noista uusista lakoista, vaikka nyt en vielä olekaan saanut niitä hyppysiini.. Uskomatonta jotenkin ettei tuolle herkkusävylle mukamas löydy vielä dupeja - ainakaan tietääkseni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Salt Water on niiiin ihana :) Ainakaan vielä ei ole osunut dupea silmiini mikä on kyllä todella ihme!

   Poista
 2. Oi että, en malta odottaa, että mun Salt Water tulisi jo kotiin! :) Ostin Rosen vielä tuon kaveriksi, muut eivät oikein napanneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ostin Rosen myös ja se olikin jo kynsilläni. Kaunis sekin, mutta ei niin ihana kuin Salt Water! <3

   Poista
 3. On tämä kyllä kaunis lakka ♡
  Miulla ei vielä budjetti anna periksi tilata näitä uusia PP:ja, mutta himoitsen Sun Flower:ia ja Rose:a ^.^ Ja niitä kolmea muutakin uutukaista ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on <3 Mä ostin myös Rosen ja sekin on kaunis. Ostat sitten kun talous antaa periksi, odotus palkitaan! :)

   Poista
 4. Uusista PPn lakoista tilaisin Salt waterin ja Sunflowerin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin Salt Waterin lisäksi Rosen :) Sunflower kiinnostaa myös, mutta en viitsi sitä ostaa kun tulee käytettyä keltaisia lakkoja niin vähän...

   Poista