torstai 15. syyskuuta 2016

Inspiraatio takista

Tämänkertaiseen lakkaukseen sain inspiraation takista. Takki löytyy H&M:ltä ja tästä linkistä pääset kurkkaamaan sitä. En kopioinut takkia kynsille mitenkään kovinkaan kirjaimellisesti, mutta siitä se idea silti lähti :)


Ostin itselleni vasta ihan hiljattain piCture pOlishin Lakodom -lakan. Kyseessä on hyvin, hyvin vaalean harmaa lakka holohitulalla. Halusin yhdistää sen samaisen merkin tummanharmaaseen Winteriin. Siispä tein näillä kahdella liukuvärjäyksen. Jälkiviisaana voin todeta että mun olisi pitänyt tehdä se toisin päin, eli tumma lakka kysien kärkiin. Nyt se värjäsi mun kuivat kynsinauhat ja lisäksi tuntui että vaalea kärki ja tumma tyvi loi illuusion että mun kynnet olisi kärjistä leveämmät. Jatkossa siis toisinpäin kun on näin voimakkaat tummuuserot kyseessä :)


Leimasin liukuvärjäyksen päälle MoYou Londonin Suki 02 -laatasta kirsikankukkakuvioita. Leimauslakkana saman merkin PINK!. Päällä kerros Seche Viteä.


Kynsillä:
 • piCture pOlish Lakodom
 • piCture pOlish Winter
 • MoYou London PINK! -leimauslakka
 • MoYou London Suki 02 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Millaisista asioista te olette saaneet inspiraatiota lakkauksiin?

12 kommenttia:

 1. Oi, pinkit leimat näyttää tosi kivoille harmaan liu'un kanssa!

  VastaaPoista
 2. Nämä värit kyllä sopii tosi hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva yhdistelmä, tykkään myös :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis kokonaisuus! Mulle tuli vaikka miten monta inspiraatiota näistä väreistä, kun molemmat PP:t ja pinkki leimauslakka löytyy itseltäkin. Kiitos inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Helmi! Voi kuinka kivaa että sait inspiraatiota näistä <3

   Poista