maanantai 12. syyskuuta 2016

Sinisen sävyjä sekaisin

Mä ihailen jatkuvasti muiden tekemiä leimasinmarmorointeja (aka smooshy nails/smooshy marble), mutta aina kun itse ryhdyn hommaan, valitsen liian samankaltaisia lakkoja eikä ne sitten juuri erotu toisistaan kynsillä. Tällä kertaa pidin livenä lopputuloksesta tosi paljon, mutta kuvissa ihanat turkosit ja siniset sävyt eivät juuri toisistaan erotu. Dammit, aina jostain kiikastaa haha! :D


Leimasinmarmoroinnissa käytin kolmea eri China Glazen lakkaa; vaaleansinistä Dashboard Dreameriä, sinisen turkoosia What I Like About Blueta ja vihreän turkoosia Turned Up Turquoisea. Aloitin tiputtelemalla tippoja kaikista kolmesta lakasta leimasimeen ja sitten vain painelin leimasinta kynnelle.


Leimasin kaikkiin kynsiin tuollaisen kauniin itämaisen tyyppisen kuvion MoYou Londonin Arabesque 04 -laatasta. Nimettömiin lisäsin vielä lisäksi pieniä hopeisia niittejä. 

Ensin ajattelin kynsien valmistuttua että pieleen meni, en tykkää. Mutta sitten aloinkin viihtyä näissä ja lopuksi tykkäsin jo tosi paljon. Hyvä niin :)


Kynsillä:
 • China Glaze Dashboard Dreamer
 • China Glaze What I Like About Blue
 • China Glaze Turned Up Turquoise
 • MoYou London Arabesque 04 -leimauslaatta
 • Essence Stamp Me! Black -leimauslakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • nittejä

9 kommenttia:

 1. No ei ihme että viihdyit! Näähän on tosi kauniit <3 Ja kyllä nuo kuviot kuvistakin näkyy ainakin joten kuten :)

  VastaaPoista
 2. E-S: Luin kommenttisi, mutta tämä flunssainen rähmäkäpälä meni poistamaan sen vahingossa! :/ Mutta iso kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi kauniit! Leimasinmarmoroinnit on kyllä kauniita. Näissä pienet sävyerot tekee marmoroinnista just jännän näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! Kiitos paljon Heidi <3

   Poista
 4. Kauniit, hauska idea tuossa niittien asettelussa! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä halusin tehdä yhteen kynteen vähän niin kuin aksenttilakkauksen, joten päädyin lisäämään noita niittejä. Kiva kuulla että tykkäät, kiitos Sonne! :)

   Poista