keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Snif ja köh!

No huhhuh. Meikäläinen on sairastanut enemmän tai vähemmän melkein koko syyskuun ja viimeinen reilu viikko on mennyt jonkin superflunssan kourissa. Ei meinannut parantua ei sitten millään, mutta nyt olo on jo ihan hyvä ja huomenna torstaina pääsenkin takaisin töihin ja normaaliin arkeen kiinni. Tästä syystä blogikin joutui pakkolomalle, en ole jaksanut lakata kynsiä enkä kirjoitella tänne. Mutta eiköhän nyt ole taudit selätetty kun eilen jaksoin jo laittaa kynnet ja tulinkin nyt sitten iskemään ne myös tänne blogin puolelle.


Mihinkään hirveän monimutkaiseen ei mun aivot vielä taipuneet, joten päätin tehdä leimasinmarmoroinnit. Marmorointiin valitsin lakoiksi Kikon sähkönsinisen Electric Bluen, Essencen turkoosin Let's Get Lostin ja piCture pOlishin vaaleanharmaan Lakodomin. Tuttuun tapaan tiputtelin lakoista tippoja leimasimeen jonka jälkeen painelin leimasinta kynsille. Kiva väriyhdistelmä, vaikka aina päädynkin turkoosiin ja siniseen kun tätä tekniikkaa käytän. Nyt haastankin itseni käyttämään seuraavalla kertaa joitain ihan muita värejä! :D


Halusin vielä leimat kynsille ja koska lakkauksen pohja on itsessään tuollainen "sotkuinen", tuntui graafinen selkeä kuvio parhaalta valinnalta. Niinpä päädyinkin jälleen MoYou Londonin Holy Shapes 04 -laattaan. Nämäkin kuviot on muuten leimattu sillä taannoin mainitsemallani Essencen mustalla leimauslakalla. Leimausjälki on sinänsä hyvä, esimerkiksi reikiä kuvioihin ei tule, mutta nyt huomasin yhden miinuspuolen. Lakka kuivuu älyttömän nopeasti ja osa noista leimakuvion viivoista ei tarttunut kunnolla kynteen vaan sojotti mihin sattuu tai jäi leimasimeen. Ongelma ei ollut suuren suuri, mutta pientä virhettä se sai aikaan leimoihin. Edelleen tämä on kuitenkin ihan ok leimauslakka vaikkapa hätävaraksi :)


Kynsillä:
 • Kiko Electric Blue
 • Essence Let's Get Lost
 • piCture pOlish Lakodom
 • Essence Stamp Me! Black -leimauslakka
 • MoYou London Holy Shapes 04 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti on selätetty! Tosi taivaalliset kynnet! :D

  VastaaPoista
 2. Aika kiva tollanen elävä pohja ja mustat leimat. Toi KIKO on yks mun lemppareita sinisistä lakoista!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on hienot! ♥ Toivottavasti pääsit nyt lopullisesti siitä flunssasta eroon :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että ymmärtää pysyä poissa :D Kiitos paljon Nena Sofia!

   Poista