torstai 15. joulukuuta 2016

Essie Go Go Geisha

Mulla on tässä lakkauksessa kokeilussa sekä uusi lakka että uusi laatta. Lopputulos oli tosi simppeli ja siksi nämä kynnet olivatkin lyhytikäiset, mutta aina ei jaksa kikkailla :)


Hankin jo aikaisemmin Essien syyskokoelmasta harmaansinisen Udon Know Me -lakan. Tuolloin pohdin myös nudepinkin Go Go Geishan hankkimista, mutta lopulta jätin sen ostamatta. Tulin kuitenkin myöhemmin järkiini ja tilasin lakan itselleni. Onneksi, onhan se kaunis.

Lakkasin Go Go Geishaa kaksi reilua kerrosta. Lakka levittyi oikein mainiosti ja lopputulos oli tasainen kapeasta jenkkisudista huolimatta. Mä rakastan Essien leveää "suomisutia", mutta kyllä tällä kapeallakin versiolla on mahdollista saada hyvää jälkeä kun lakka on laadukas.

Tein myös hiljattain MoYou Londonille tilauksen ja yksi osa sitä oli Time Traveller -kokoelman Back To The 20's 05 -laatta, mikä sisältää ihania art deco -tyyppisiä kuvioita. Valitsin laatasta yhden kivan kuvion ja leimasin sen kynsille Essien Frock n' Rollilla, mikä toimii leimauksessakin kivasti.

Siinä se yksikertaisuudessaan. Tuntui että tämä lakkaus ei antanut oikeutta kauniille Go Go Geishalle, täytyy seuraavalla kertaa antaa sille vähän enemmän tilaa :)


Kynsillä:
 • Essie Go Go Geisha
 • Essie Frock n' Roll
 • MoYou London Time Traveller 05 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kokonaisuus! Go Go Geisha on tällä hetkellä yksi mun suosikkilakoista, joten peukku sulle, kun päädyit tämän ostamaan. Hyvä muuten tietää, että Frock n Roll leimaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frock n' Roll leimaa oikein mainiosti, kannattaa kokeilla! Kiitos paljon Anni ^_^

   Poista
 2. Kaunis lakkaus! Pikaisesti kun katsoo niin leimat hämää kynnen muodon teräväksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei tulla teräviä kynsiä näkemään, mutta hauska efekti kieltämättä :D Kiitos Belegwen!

   Poista
 3. Tosi onnistunut leimaus! Tykkään :)

  VastaaPoista