torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukuun ekan ei jouluiset lakkaukset

Hyvää joulukuun ensimmäistä! Joulukuun alkaminen on musta aina hirveän mukavaa sillä se tarkoittaa kivoja asioita tulevaksi. Ensinnäkin, tänään saa avata ekan luukun joulukalenterista, mutta lisäksi kadut ja kaupat täyttyy ihanista valoista, Tampereen Keskustorilta löytyy tunnelmallinen joulutori eikä enää ole noloa ahmia joulutorttuja ja haaveilla joulupöydän herkuista. Niin ja tietysti voi tehdä ihania joululakkauksia!

Tästä hehkutuksesta voisi päätellä että nyt olisi tarjolla jonkin sortin tonttukynnet mutta ehei, näissä ei ole mitään jouluista :D Olisin mä sellaiset mielelläni teille tässä esitellyt, mutta koska varastosta ei sellaisia löytynyt niin saatte jotakin muuta.


Tässä taannoin halusin käyttää pitkästä aikaa piCture pOlishin Rosea. Lakkasin sitä yhden kerroksen ennen leimaamista ja on se kyllä käsittämätön tapaus peittävyydessään. Yleensä lakkaan aina peittävääkin lakkaa kaksi kerrosta, mutta tällä kertaa kun pieni kiire painoi päälle, tyydyin yhteen. Ja täytyy kyllä sanoa että se yksikin kerros riittää oikein mainiosti jopa pitkähköille kynsille. Kerrassaan mainio lakka siis!

Leimakuvio on ÜberChicin laatasta 5-01. Kynnet tuntuivat jotenkin vähän pliisuilta pelkkien leimojen kanssa, joten tein vielä mustat "ruffianit" kynsille, eli vähän niin kuin käänteiset ranskikset.

Musta näissä kynsissä oli vähän jotain aasialaista. Ei tuntunut ihan omalta, mutta välillä on hyvä kokeilla jotakin mikä ei ole itselle niin tyypillistä :)


Kynsillä:
 • piCture pOlish Rose
 • Gina Tricot Black
 • Essence Stamp Me! Black -leimauslakka
 • ÜberChic 5-01 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

8 kommenttia:

 1. Musta nää on tosi tyylikkäät! ♥ Ja tosiaan kiva aasialaistyyppinen vaikutelma, voisin hyvin kuvitella tällaiset omille kynsille :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit ja totta muuten että näistä löytyy pieni aasian sävy. Rose näyttää kovin kauniilta ja on jo pitkään ollut harkintalistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen hankkimaan Rosen, huiman hyvä pigmenttisyys. Kiitos Sole! ^_^

   Poista
 3. Tosi ihanat! =) Varsinkin tuo punainen <3

  VastaaPoista