torstai 8. joulukuuta 2016

Tauko leimailusta

Mä käytän nykyään leimailua lähes kaikissa lakkauksissa. Kyllähän te tiedätte miksi. Erilaisia kuvioita on vaikka muille jakaa ja eri värivariaatioilla vaihtoehtojen määrä on loputon. Välillä kuitenkin tulee sellainen olo että jotain muutakin voisi tehdä ja tällä kertaa päädyin vinyyleihin. Kynsistä tuli hyvin yksikertaiset, mutta värivalinnat teki niistä oikein mieluisat.


Tästä lakkauksesta ei tosiaan paljon ole kerrottavaa. Lakkasin ensin kynnet Ciatén kultaisella Sand Dunella. Käytin v:n muotoisia kynsivinyylejä ja kynnen kärjen lakkasin China Glazen turkoosilla What I Like About Bluella ja tyven Essencen Wild White Waysilla. Helppoa kun mikä!

Sain juuri hankittua liput ensi kesänä järjestettävälle Guns N' Rosesin keikalle ja ehdin jo miettimään että kynnet täytyy kyllä tehdä sitten teeman mukaisiksi. Mielessäni naurahdin että ko. keikkaan on puoli vuotta ja mä jo mietin kynsiä. Minkäs sitä itselleen mahtaa! Kynnet ensin, sitten mietitään muita asioita :D


Kynsillä:
  • Ciaté Sand Dune
  • China Glaze What I Like About You
  • Essence Wild White Ways
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

6 kommenttia:

  1. Näyttävä lakkaus tulee vinyylienkin avulla ja värit ovat upeat! Tot mooses sitä pitää lakkaukset suunnitella keikalle ajoissa :)

    VastaaPoista
  2. Onpa hienosti toteutetut, siistit kuin mitkä. Ja väritkin tosi jees!

    VastaaPoista