tiistai 27. joulukuuta 2016

Radikaali kradientti

Joulu on nyt vietetty, mutta jouluisia lakkauksia voi tehdä ja julkaista täällä uuteen vuoteen saakka, eikö? Mä en nimittäin ole vieläkään saanut tarpeekseni joulukynsistä ja teinkin taas eilen tapaninpäivänä yhdet sellaiset.


Halusin tehdä pitkästä aikaa radial gradient -liukuvärin. Mä en keksi millään järkevää suomennosta tuolle. Suoraan käännettynähän se on tietysti radiaalinen liukuväri, mutta kuulostaa jotenkin tyhmältä. Enivei liukuväri siis on tehty niin että väri vaihtuu kynnen reunoilta kohti keskiosaa. Lopputulos on kiva, mutta vähän kinkkinen toteuttaa, varsinkin jos lakat on kovin eri väriset, niin kuin tässä tapauksessa. Värit sotkeentuu helposti toisiinsa jos meikkisieni ei osu koko ajan samaan kohtaan. Käytin liukuvärissä Kikon nudea 507 Blushia ja Gina Tricotin purppuranväristä Boysenberrya. Liukuvärin päälle sudin kerroksen Kikon 228 Sparkle Touch -mikroglitteriä.


Vaikka käytin aivan hiljattain MoYou Londonin Enchanted 16 -laatasta löytyvää lumihiutalekuviota, mun oli silti pakko saada se tähänkin lakkaukseen. Tuntui että se sopisi just eikä melkein tällaiseen liukuväriin ja hyvin sopikin!

Mä en oikein tykkää violetinsävyistä omilla kynsilläni (paitsi murretuista harmaanvioleteista), mutta tämä lakkaus on oikein mieleinen. Välillä kannattaa mennä lakkavalinnoissa mukavuusalueen ulkopuolelle.


Kynsillä:
 • Gina Tricot Boysenberry
 • Kiko 507 Blush
 • Kiko 228 Sparkle Touch
 • MoYou London White Knight -leimauslakka
 • MoYou London Enchanted 16 -leimauslakka
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat
 • Kinetics SolarGel Top Coat

16 kommenttia:

 1. Onpa hienot, ja kyllä noin nättiä kuviota kehtaa käyttää useamminkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on kyllä niin nätti leima että ansaitsee säännöllistä käyttöä :) Kiitos paljon Milba!

   Poista
 2. Ihan älyttömän hienot! Wau! Tulee ihan sellainen olo että miksi mä en ikinä jaksa näin monimutkaisia...teen vaan tylsiä kynsiä :) en tiedä tälle tyylille nimeä. Olen tehnyt useammat kynnet tälleen töpöttelemällä ja lopputulos on kyllä aina ollut ihanan erilainen. Siks nääkin on NIIN HIENOT <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihan hirmuisesti Taina! ❤️ Ja höpöhöpö, et todellakaan tee tylsiä kynsiä :D Mä tein tuon liukuvärin niin, että laitoin molempia lakkoja sieneen ja sitten töpöttelin kynnelle. Yleensä niin tulee sulavampi lopputulos, mutta homma on vaan vähän hankalaa. Helpompi ois varmaan laittaa ensin tuo vaalea lakka koko kynnelle ja sitten töpöttää tumma reunoille. Taidan kokeilla sitä seuraavaksi.

   Poista
 3. Ihan kipeen hienot, en kans oo jaksanut paljoo väsäillä mitään erikoisuuksia mut tätä kun katsoo niin kyllä pitäis. Upea lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan älyttömästi Sole! Ihania kommentteja ❤️

   Poista
 4. Tosi nätit :)

  En ole ikinä edes yrittänyt tällaista liukuväriä, mutta varmaan pitäisi joskus yrittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, lopputulos on tosi kiva ja vähän erilainen verrattuna normi liukuväriin :) Kiitos paljon!

   Poista
 5. Nämä on kyllä ihan supernätit! ♥ Tälläistä liukuvärityyliä en oo itekään uskaltanut koskaan kokeilla, mutta ehkä sitä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile pois vaan, lopputulos on sotkun ja hampaiden kiristelyn arvoista :D Kiitos Heidi! ❤️

   Poista
 6. Todella kauniit lakkaukset ♡

  VastaaPoista