torstai 2. maaliskuuta 2017

Tavallista

China Glazen For Audrey on yksi mun lempparilakoista. Siinä on kertakaikkisen kaunis turkoosin sävy ja koostumuskin tässä cremelakassa on mitä mainioin. Nimikin on ihana. Siispä käytin tätä kaunokaista pitkästä aikaa.


Lakka olisi ansainnut kauniimmat koristelut, mutta näillä mentiin tällä kertaa. Tällaiset tosi peruslakkaukset. Ei mitään super hienoa mutta ei ne pilallekaan mennyt.

Lakkasin pohjalle pari kerrosta For Audreyta, jonka jälkeen tuputtelin kynnen keskelle meikkisienen avulla OPI:n Kiss Me At Midnightia pitkittäissuunnassa. Kiss Me At Midnight on sähkönsininen hiekkalakka, mutta tässä tapauksessa peittyy kyllä aikalailla tuonne leiman alle. Ja leima onkin siitä kiukuttelevasta leimauslaatasta. Onneksi tämä leveämpi kuvio tarttui kynnelle hyvin.

Mun tekee mieli käyttää For Audreyta heti uudestaan ja tehdä sillä vähän mieluisammat lakkaukset. Katsotaan, katsotaan :)


Kynsillä:
 • China Glaze For Audrey
 • OPI Kiss Me At Midnight
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • MoYou London Tropical 23 -leimauslaatta 
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

14 kommenttia:

 1. Ai että nämä ovat muka tavalliset?!? :D Tosi kauniit minusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No musta tuntuu että teen "aina" tällaisia lakkauksia :D Mutta ihana kuulla ettei nämä tunnu teistä muista tylsiltä! <3 Kiitos tosi paljon Belegwen!

   Poista
 2. Mä oon samaa mieltä Belegwenin kanssa, ettei nää oo tavalliset! Ihan mielettömän kauniit kynnet! Aivan ihanat värit ja tuo leima sopii niin kauniisti tuo kimaltavan tekstuurin päälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihana kommentti, kiitos Neilikka!! <3

   Poista
 3. Tavallinen saa ihan uuden merkityksen munkin mielestä, koska nää on ihan hitsin kivat ja nätit! Tekispä melkein mieli kopsata idea:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua niin lämmittää nämä kommentit, kiitos ihan mielettömästi sullekin Sissi! <3 Jotenkin itselle tulee välillä sellainen olo että kynnet toistaa aina samaa kaavaa, ajattelin että käy teille lukijoille tylsäksi.

   Olen todella otettu että nämä lakkaukset aiheuttaa sulle kopsausintoa! ^_^

   Poista
 4. Tosi kivat ja värit on ihan nappiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba! Kiva kuulla että tykkäät <3

   Poista