maanantai 29. toukokuuta 2017

Sorbettia

Aika tuntuu jotenkin menevän tuplanopeudella ja päivät vaan katoavat johonkin. Jatkuvasti huomaan olevan maanantai ja uusi postaus pitäisi olla kasassa. Blogin kirjoittaminen on kyllä kivaa, ei sillä, mutta en vain pysy ajankulun perässä enkä oikein meinaa ehtiä tekemään lakkauksia. Onneksi mulla alkaa juhannuksesta loma, sitten pitäisi olla aikaa riittämiin.


Sain viime viikolla yhdet lakkaukset aikaiseksi ja musta näyttää kuin kynsilläni olisi sorbettia. Nam! Ehkä mansikkaa ja mangoa... Mmm.

Sorbetti syntyi piCture pOlishin Parisista ja Rebellestä. Käytin leimasinmarmorointia ja näistä tuli kyllä herkullisen näköinen yhdistelmä. Marmoroinnin päälle leimasin chevron-kuviot MoYou Londonin Pro XL 02 -laatasta. Kesäisen kiva lopputulos :)


Kynsillä:
 • piCture pOlish Paris
 • piCture pOlish Rebelle
 • MoYou London Pro XL 02 -leimauslaatta
 • MoYou London White Knight -leimauslakka
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

6 kommenttia:

 1. Oi miten kivat taas, näitä voisi apinoida! ;) Mullakin alkaa juhannukselta 6 viikon kesäloma, mutta saa nähdä paljonko siitä oikeasti on lomaa. Toivottavasti ehtisi vähän ladata akkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Belegwen :) Mullakin on kuuden viikon loma ja aion vain ja ainoastaan lomailla. En malta odottaa! Toivottavasti säkin pystyisit ihan vain lomailemaan, vaikuttaa että teet hirveän paljon töitä. Silloin loma on erityisen tärkeää, vink vink ;)

   Poista
 2. Näissä on kyllä niin mehukkaat värit <3 Nam! :D

  VastaaPoista