maanantai 30. lokakuuta 2017

Mitä yhteistä on hammaslääkärillä ja kynsillä? Ei mitään.

Viime viikolla elettiin kuulkaa jänniä aikoja. Mulla oli hammaslääkäriaika. Nehän on itsessään jo mua jokseenkin kuumottavia keikkoja, mutta kun aika oli varattuna viisaudenhampaan poistoleikkaukseen, mun teki mieli joko järjestää jumalaton "en pysty tähän" -kohtaus tai esittää kuollutta siellä odotusaulassa.
Kiltisti kuitenkin istuin tuolilla ja odotin nimeäni kuulutettavan. Sieltähän se kajahti ja tärisevin jaloin haparoin huoneeseen kaksi. Hammaslääkäri oli eri kuin normaalisti ja kerroin hänelle että hammasta tuskin saa vetämällä irti, että ei muuta kuin skalpelli kouraan. Siinä kun puudutusaine oli tehnyt tehtävänsä, otti hän kuitenkin käteensä sen vekottimen millä hammas vedetään irti ja sanoi että hän vähän kokeilee. Mitä tulee terveyteen liittyviin toimenpiteisiin, _kokeilu_ ei koskaan kuulosta houkuttelevalta. Mutta, tuon sanottuaan hän nostikin kyseisen vempeleen suustani ja siinä se paskiainen (hampaaksikin kutsutaan) oli! Ja mä olin ihan että OU MAI FAKIN GAAD, HEITÄ SE HAMMAS V***UUN JA SHAMPPANJAT PÖYTÄÄN!! Sitten nousin tuolille seisomaan ja suihkutin shampanjaa meidän kaikkien päälle ja kuunneltiin Cheekiä neljään asti aamulla.

No ei, mutta olin todella, siis todella helpottunut ettei mitään tarvinnut leikata eikä siten elää majavana eikä kärsiä säryistä. Miten tämä liittyy kynsiin? No ei yhtään mitenkään muuten kuin että pystyin lakkaamaan nämä kynnet, vaikka luulin etten pysty tekemään viikonlopun aikana mitään hammasoperaation jälkeen.


Itse lakkauksesta mulla ei sitten olekaan juuri asiaa. Lakaksi valitsin Kineticsin RioRion ja jätin kynsien tyvet lakkaamatta. Paljaan kynnen ja lakan rajalle leimasin kivat geometriset kuviot MoYoun Minimal 10 -laatasta. Siinä se!


Kynsillä:
 • Kinetics Nails RioRio
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • MoYou London Minimal 10 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

14 kommenttia:

 1. Voin kuvitella sun helpotuksen! :-D Itsellänihän viisureiden kanssa ei ole mennyt ihan putkeen. Ensin ne tulehtu, sitten menin tarkistaan tilanteen niin hammaslääkäri päätti samalla (!) kertaa poistaa ylhäältä kummatkin viisurit, tämän jälkeen leikkuuaika isompaan sairaalaan alempien takia, koska ne kasvoivat 90 asteen kulmassa muita hampaita kohti. Toinen on niistä jo leikattu ja siitä selvisin, mutta toinen on vielä edessä marraskuun lopussa, sitä odotellessa.
  ainiin nätit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, sulla on ollut rankkaa viisuiden kanssa! Mulla meni kyllä super hyvin, parani päivässä-parissa :) Ilemisesti tuo, että ne kasvavat muita hampaita kohti, on aika yleistä. Ärsyttävät kiusankappaleet koko viisurit!

   Kiitos Milba!

   Poista
 2. Yksinkertaisen hienot kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Mullekin oli iso yllätys ja helpotus kun kaikki neljä viisuria lähtivät jokainen alle minuutissa, enkä tuntenut juuri mitään! :D
  Ja kynnet on taas niin mielettömän ihanat! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä yksi viisuri suussa, toinen alahaalla. Sen poistamisesta ei ole vielä ollut mitään puhetta hammaslääkärissä, mutta edessä se joskus on. Toivottavasti yhtä helppo tapaus kuin muut!

   Kiitos paljon Belegwen :)

   Poista
 4. Kiva lakkaus! Mun täytys kans varata aika hammaslääkäriin luultavasti visurien poistoon, mut en uskalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kannattaa ennen kuin kipeytyvät. Voisi kuvitella että jos ne tulehtuu, poiston jälkeiset ongelmatkin ovat todennäköisempiä. Mutta ymmärrän hyvin ettet uskalla. Munkin teki mieli perua koko aika! :D

   Poista
 5. Hahah, sainpa hyvat naurut, ja kynnetkin on tosi hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, surkuhupaisaa se olikin, näin jälkikäteen ajateltuna! :D

   Kiitos Kata!

   Poista
 6. Voi vitsi, että on ihanat nää lakkaukset ^.^

  VastaaPoista
 7. Nää on kaikeessa yksinkertaisuudessaan tosi kivat :) Huh,huh onneksi saivat sen pirulaisen pois:D

  VastaaPoista