torstai 11. tammikuuta 2018

Calm

Nämä kynnet tein tuossa joulun vapailla ja kokeilussa ekaa kertaa siis piCture pOlishin Calm. Vaikka kynsissä ei ole käytetty mitään jouluisia leimoja tai värejäkään, silti lakkaus näytti mielestäni jouluiselta :D En tiedä miksi, johtui varmaan ajankohtasta.


Calm on kyllä tosi kaunis turkoosi ja nuo pp:n holohippuset sopii tällaiseen sävyyn ihan täydellisesti. Lakassa ei ollut mitään vikaa - levittyi hyvin, peitti kahdella kerroksella ja on nätti kuin mikä. Tykkään. Koristeluihin sain inspiksen MoYou Londonin instasta ja leimat ovat Minimal 03 ja 07 -laatoista. Leimalakat ovat MoYoun musta Black Knight ja Dependin hopea 223. Ennakkoon odotin lopputuloksen olevan päräyttävän hieno, mutta ei nämä loppujen lopuksi kovin ihmeelliset olleet. Sellaiset perus "ihan kivat".

Mulla on inspis tosi hukassa tällä hetkellä lakkausten suhteen. Hetki sitten kaikki jouluiset ja talviset lakkaukset oli kivoja, mutta nyt kun joulu on ohi, loppui ideatkin. Keväiset pastellisävyt ja neonlakat jo houkuttelisi, mutta nyt eletään vielä keskitalvea ja siksi en viitsisi niihin vielä siirtyä. Voin kyllä sinänsä aivan hyvin lakata millä värillä tahansa ja koska tahansa, mutta jos nyt siirryn keväisiin lakkauksiin, ehdin kyllästymään niihinkin ennen kuin kevät edes oikeasti on. First world problems!

Mikä teitä inspiroi tällä hetkellä lakkauksissa?


Kynsillä:
 • piCture pOlish Calm
 • Depend 223 (leimaus9
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • MoYou London Minimal 03 -leimauslaatta
 • MoYou London Minimal 07 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

2 kommenttia:

 1. Mulla on vähän samoja ongelmia :D Kun ei enää ne tummat ja talviset sävyt houkuttelisi, muttei toisaalta viitsisi ihan vielä villiintyä kevään lakkasävyistäkään :D

  Nämä lakkaukset on todella nätit! <3 Mulle ei kyllä tullut erityisiä joulufiboja näistä, eli varmaan tuo sinun fiiliksesi johtui tosiaan ajankohdasta jolloin nämä teit :D

  VastaaPoista