maanantai 29. tammikuuta 2018

Essie Social-Lights

Hupsista, tässähän vierähti pari viikkoa ihan hujauksessa ilman blogia. Mun ei ollut tarkoitus pitää sen kummempaa taukoa, mutta sitten koko viime viikko menikin tulehtuneen hampaan kanssa taistellessa, joten blogi sai jäädä. Hammasepisodi on kuitenkin nyt takana ja lakkasin jopa kynnet! Lauantaina pääsin ensimmäistä kertaa koko viikkona käymään kaupassa ja siellähän pomppasi ekana silmille Essien talvikokoelman lakat reilussa halvennuksessa. Koska olen järkevä ja osaan hallita kulutustani, ostin vain yhden! ;)


Lakka on nimeltään Social-Lights. Kyseessä on harmaa creme kultaisella ja shimmerillä. Aivan upea! Koostumus on ihan hyvä, vähän paksuhko ja peittää helposti kahdella kerroksella. Harmaan ja kultaisen yhdistelmä on mielenkiintoinen ja tämä on aivan uniikki lakka mun kokoelmassani.

Koristeluiden osalta menin super simppelillä linjalla, sillä halusin kauniin lakan näkyvän mahdollisimman paljon. Leimat ovat MoYoun Fashionista 07 -laatasta. Tuo kultainen näyttää kyllä itse asiassa aika tunkkaiselta, mutta en millään keksinyt muita koristeluita. Social-Lights lienee parhaimmillaan sellaisenaan, ilman mitään ylimääräistä. Se olisi kuitenkin blogin kannalta kovin tylsää, joten näin tällä kertaa :)

Lähden sunnuntaina Meksikoon ja koitan ehtiä vielä ennen sitä kirjoittamaan blogiin (tai ajastamaan jotain). Kuitenkin pahoin pelkään etten ehdi, joten taas saattaa olla parin viikon tauko edessä. Jos näin käy, etten ehdi tänne ennen lähtöä, palataan asiaan seuraavan kerran helmikuun puolen välin paikkeilla. Voikaa hyvin! 


Kynsillä:
 • Essie Social-Lights
 • MoYou London Liquid Gold -leimauslakka
 • MoYou London Fashionista 07 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

4 kommenttia:

 1. Social-Light on ihana <3 Ja nämä koristelut pukevat sitä hyvin :) Kaunista!

  Oikein ihanaa reissua sinulle Maiju! <3

  VastaaPoista
 2. Mulla lohkesi hampaasta pala toissaviikolla, mutta en ole vielä ehtinyt töiden puolesta edes soittaa aikaa itselle... Jospa tällä viikolla kuitenkin onnistuisi. Onneksi tuo ei vielä ainakaan oireile järjettömästi, mitä nyt pikkuisen hermosärkyä on, mutta sekään ei vaadi vielä särkylääkkeitä.

  Tuo lakka on muuten tosi upea! Melkein tekee mieli ostaa se itsellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi kun hampaat ois jotain sellaista loputtoman kestävää ainesta, eikä niihin tulis reikiä tai mitään muutakaan. Mun hammasepisodi sai muuten vielä jatkoa, vaaransi koko reissuun lähdön. Mutta nyt kaikki hyvin :) Suosittelen soittamaan pian hammaslääkäriin!

   Poista