maanantai 8. tammikuuta 2018

Matattua

Viime viikko vierähti aikamoisessa loman jälkeisessä sumussa enkä kerta kaikkiaan jaksanut päivittää blogia. Viikko ei oikein ollut mun parhaimpiani - en haluaisi valittaa, mutta kun muutamaan päivään mahtui vatsakipua, flunssaista oloa ja migreeniä, niin pakko vähän marista. Nytkin kirjoitan tätä pienessä sumatriptaanipöhössä, mutta eiköhän suunta ole ylöspäin. En muista olenko maininnut täällä blogin puolella aikaisemmin, mutta mulla on ollut vähän hankala syksy ja talvi migreenin suhteen. Ko. sairaus on usein ns. aaltoileva, eli on hyviä ja huonoja kausia ja näin se on mullakin. Oma migreenini ei suinkaan ole pahimmasta päästä, musta tuntuu että pääsen hyvinkin helpolla mitä tulee moniin muihin, mutta on se kelju sairaus silti. Ihan perus päivittäiset asiat, kuten työ, bussilla matkustaminen, syöminen, valon sietäminen ja ylipäätään hereillä olo tuntuu kivun kanssa raskaalta ja pidemmän päälle sellainen olotila alkaa ketuttamaan. Mutta oletuksena kuitenkin on, että se parempi kausi taas tulee jossain vaiheessa, eli sitä odotellessa.

Jottei menisi ihan valittamiseksi, täytyy mainita että paljon on kivojakin juttuja tulossa joita odotan innolla. Ensi kuussa ollaan taas jo reissun päällä ja täällä Suomessakin päivät pitenee pikkuhiljaa. Kevään myötä perhepiirissä on odotettavissa iloisia tapahtumia ja juuri varasin kesällekin jo hotellin seuraavasta matkakohteesta. Ehkä työkin tuo uusia tuulia. Joten fak juu migreeni, lääkkeet on keksitty!

Tämä meni nyt ihan jaaritteluksi, vaikka mun piti kylläkin tulla esittelemään uusimmat lakkaukseni. Vaikka ei näissä nyt hirveästi ole esittelemistä, hyvin simppelit kun ovat.


Kynsissä on pohjalla yksi (!) kerros Essien Frock 'N Rollia. Jälleen kerran en voinut kuin hämmästellä kyseisen lakan loistavaa laatua. Se pysyy juuri siinä mihin sen laitat, ei valu milliäkään. Ja todellakin peittää täydellisesti yhdellä kerroksella, kunhan lakkaa suht tarkasti. Normaalisti laitan aina kaksi lakkakerrosta, mutta nyt kun mulla oli kiire ja lakan päälle tuli peittävät leimat, tyydyin yhteen. Leimakuvio on MoYoun Tropical 35 -laatasta ja leimauslakkana saman merkin Frosted Lips. Pikakuivattajan jälkeen levitin vielä kerroksen piCture pOlishin G'Day Matte -mattapäällyslakkaa. Mä niiiiiin tykkään tosta leimasta!


Kynsillä:
 • Essie Frock 'N Roll
 • MoYou London Frosted Lips -leimauslakka
 • MoYou London Tropical 35 -leimauslaatta
 • piCture pOlish G'Day Matte -mattapäällyslakka

4 kommenttia:

 1. Mulla oli tänään eka työpäivä loman jälkeen (tai no kävin perjantaina palaverissa piipahtamassa, mutta ei sitä lasketa) ja on kyllä sellainen olo, että olen taas loman tarpeessa. :D Jospa se taas tästä pikkuhiljaa. :D
  Kynnet on tosi kauniit ja mattaaminen oli kyllä oikea ratkaisu näille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein muuten heti loman jälkeen on sellainen olo että tarvitsisi välittömästi uuden loman :D Mutta sitten se olo tasoittuu jossain vaiheessa.

   Poista
 2. Oi, aivan ihana lakkaus! Mattaus sopii tällaisiin koristeluihin niin nätisti <3

  Oikein kovasti tsemppiä migreenin kanssa kamppailuun, kuulostaa kyllä ihan kamalalta! :( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Migreeni on kyllä kerta kaikkiaan kamala sairaus. Se on niin kokonaisvaltainen, kun ei todellakaan ole kyse pelkästä pienestä päänsärystä. Kipu on toisinaan jopa lamaannuttava ja lisäksi huono olo, sekä se ettei voi käyttää silmiä kunnolla eikä syödä, on aika ikävä kombo. Mutta onneksi lääkkeet yleensä auttavat.

   Kiitos ❤️

   Poista