maanantai 15. tammikuuta 2018

Vesimelonia

En tiedä saanko mitään järkevää tekstiä aikaiseksi, sillä mun mielenterveyteni on juuri järkkynyt (normaaliakin enemmän). Meidän toisella yorkilla Hertalla, on ollut pienestä pitäen ponnari ja se on päässyt nyt syksyn ja talven märkien kelien aikana jonkin verran huovuttumaan. Äsken päätin leikata koko ponnarin pois ja voi hyvä luoja miltä se näyttää nyt. Karvalapseni olemusta kuvaa tällä hetkellä ehkä parhaiten katukoiran ja Seppo Taalasmaan sekoitus. Miten sen kanssa kehtaa lähteä edes ulos? Hertta-Sepon, niin kuin äitini juuri lapseni nimesi. Huhhuh tää vaatii sulattelua. Laittaisin teille kuvan viihdykkeeksi jos kehtaisin. Mutten kehtaa. Ei kai eläinsuojelu voi viedä sitä meiltä pelkän kampauksen perusteella?

Puhutaan jostain muusta. Vaikka kynsistä. Sehän se tämän blogin aihe pitäisi kai ollakin. Tässäpä uusimmat tekeleeni.


Mulla oli pakottava tarve saada piCture pOlishin Watermelon kynsille, vaikka olin päättänyt että käytän seuraavaksi jonkun muun merkin lakkoja. Mutta kun Watermelon tuntui ainoalta jolla teki mieli lakata, niin sillähän se oli mentävä. Lakkasin kynsistä noin kaksi kolmasosaa ja jätin kynsien alaosan lakatta. Keskisormiin ja nimettömiin tein leimadecalit, joiden värittämiseen käytin pp:n Allurea ja Bright Whitea. Kaikkien kynsien leimat on MoYoun Minimal 10 -laatasta.

Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, näistä tuli tällaiset tosi mun näköiset kynnet. Vastaavanlaisiahan olenkin tehnyt noin sata kertaa ennenkin. Nämäkin oli kohtalaisen helppo ja nopea tehdä, mutta lopputulos on silti vähän enemmän kuin pelkät yksiväriset leimat. Että mitäpä sitä toimivaa reseptiä muuttamaan, näitä vastaavia tulee tehtyä varmasti vielä monia kertoja jatkossakin.

Ei muuta kuin mukavaa viikkoa kaikille!


Kynsillä:
  • piCture pOlish Watermelon
  • piCture pOlish Allure
  • piCture pOlish Bright White
  • MoYou London Black Knight -leimauslakka
  • MoYou London Minimal 10 -leimauslaatta
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

3 kommenttia: