maanantai 26. helmikuuta 2018

Dotticure

Jälleen piCture pOlish pisti lakkaushaasteen pystyyn ja tällä kertaa aiheena oli dotticure, eli pilkkukynnet. Sallittuja välineitä pilkutteluun oli dotting tool, pinni ("mummopinni", toimii hyvin tässä) tai sivellin. Haaste ei sinänsä ollut musta kovinkaan inspiroiva, sillä en juuri välitä pilkkukynsistä. Päätin kuitenkin osallistua, sillä tulisipa tätäkin tekniikka kokeilta ekaa kertaa kunnolla. Tämä on siten mun eka dotticure ikinä, jos oikein muistan.


Ihan heti alkuun totean, että näistä tuli mun mielestä kamalat, enkä ikinä pitäisi tällaista lakkausta muuten vaan kynsilläni. Nämä lähtikin poistoon heti kuvien oton jälkeen. Mutta latasin kuvat instaan enivei, kun nämä kerran tein. Mutta rumat ne on. No niin, tulipahan sanottua eikä tarvii loppupostauksessa märehtiä asiaa :D

Mulla oli tietynlainen paljon monimutkaisempi lakkaus mielessä, mutta se olisi vaatinut mustan pohjan eikä mulla ole pp:ltä mustaa lakkaa. Pohjalle valikoitui sitten valkoinen ja aloin pilkuttamaan kynsiä aivan sattumanvaraisesti ilman suunnitelmaa.

Muut käyttämäni lakat ova turkoosi Surf, pinkki Watermelon, kirkas sininen Forget Me Not ja magenta Allure. Työkaluina käytin kahta eri kokoista dotting toolia.

Kyllähän sitä joskus voisi koittaa tuota pilkuttelua uudemmankin kerran, mutta värien tulisi olla hillitymmät, jotta tuntuisi omalta. Vaikkapa sinisen ja turkoosin eri sävyjä. Katsotaan :)


Kynsillä:
 • piCture pOlish Bright White
 • piCture pOlish Surf
 • piCture pOlish Watermelon
 • piCture pOlish Forget Me Not
 • piCture pOlish Allure
 • Inm Out The Door -pikakuivattava päällyslakka

8 kommenttia:

 1. Mä en onnistu näkemään kuvailemaasi rumuutta näissä kynsissä, kun tuo pilkutus näyttää sulavalta ja värit jo pirteän keväisiltä. :) Mutta tunne epäonnistuneista kynsistä (jonkun silti kehuessa kuvaa niistä) on kyllä minullekin tuttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis, sinänsä nämä ei ole epäonnistuneet, ei vaan muuten miellyttäneet. Liian riemunkirjavat.

   Kiitos!

   Poista
 2. Näähän on hienot! Taidokkaasti tehty noi pilkkukoukerot. :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä nää on kivat ja pirteät:)

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä kauniit! Ihanan raikkaat.

  VastaaPoista