torstai 22. helmikuuta 2018

Testissä Color Clubin leimauslaatta

Suomalaisissa blogeissa ei ole liiemmin näkynyt Color Clubin leimauslaattoja, syynä lienee saatavuus. Itsekään en ollut ennen Meksikon matkaa niihin törmännyt livenä ja virtuaalimaailmassakin vain satunnaisesti jossain instakuvissa tms. Kun niitä sitten tuli vastaan reissussa, nappasin yhden mukaan testimielessä, vitosen hinta kun ei kovasti kirpaissut.


Tämän lakkauksen tekemisen aloitin ranskiksella. Pohjalla perinteisesti Essien Sugar Daddy ja kärjissä myös uusi hankinta China Glazen One Polished Pony. Lakka on hirmu nätti tiffanynsininen hopeisella shimmerillä, mutta näin ranskiksessa käytettynä shimmer ei juuri näy. Mua melkein harmitti että tein ranskiksen, olisi ollut paljon kivempi ihailla lakkaa koko kynsillä. No, seuraavan kerran sitten.

Ranskiksen päälle kokeilin sitten leimata tuolla Color Clubin laatalla. Mulla ei ole kokemusta kuin tästä yhdestä kuviosta, mutta ainakin se toimi erinomaisesti. Kuvio tarttui kirkkaaseen leimasimeen joka kerralla kokonaisena ja pigmenttisenä. Tämän perusteella kymmenen pistettä :) Leimauslakkana toimi MoYou Londonin harmaanruskea Cloudy Day.

Lakkaus itsessään oli peruskauraa ja tällainen toimii hyvin kun ei halua kynsien herättävän huomiota.


Kynsillä:
  • Essie Sugar Daddy
  • China Glaze One Polished Pony
  • MoYou London Cloudy Day -leimauslakka
  • Color Club Abstract -leimauslaatta
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti